MAKSTIL 0 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo. mozda malo ce biti problema oko teksta al nemojte da zamerite pisem iz makedonije. Pre 2 dana smo menjali kit na skuteru 4 taktan znaci mesto 50 sad ima 80cc.pre toga velicina rolne ustvari tezina bila je 5.5gr. ali sad kad je promenjen kit ove rolne su prelake i skuter ide super vuce odma al ima previse snage i mnogo se dere. znaci mora dase postave teze rolne pa ako neko menjao kod njega da mi kazer tocno koju velicinu da uzmem da bude sve ok.. inace osven sto je ugradzen kit sve na skuteru je stadard evo slika skutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano Septembar 1, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan To ti niko ne moze reci tacno i najbolja solucija ti je da kupis onaj set rolnica koje sluze samo za isprobavanje , pa sa njima isprobas sta i kako . Mada ja mislim da bi pola grama gram teze rolnice tu rijesike problem Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...