Merkat 2 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd - Atina Motocikl: Yamaha X-Max Prijavi odgovor kao problematičan Dva ista a različita modela od 250ccm,razlika vrlo malih ali dovoljnih da ih podele u dve kategorije. X-City sa 16" napred i 15" zadnjim točkom, mekšim vešanjem, većim vizrom, elegantnijom linijom vuče na putnu-udobniju verziju maksi skutera a X-Max je više orijentisan vozačima sa sportskim afinitetima. Prednji točak 15", zadnji 14", verzija sa ABS kočnicama, par kilograma više, i oštriji dizajn sa "mačkastim" izgledom čine ga vodećim u kategoriji. Agregati su identični sa malom razlikom u mapi, koja modelu X-City daje dodatnih 0,6kW što je ukupno 15,6 prema 15 kW koliko ima X-max, kao i obrtni momenat 21,5Nm kod X-City a X-Max 21Nm. Ovaj post sam prelepio od Simona iz Yamaha Team. Ni jedan ni drugi motor nemaju svoju temu, zbog ocigledne slicnosti i jakog kvaliteta mislim da zasluzuju da im se posveti jedan kutak!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bi bilo od tebe kada bi stavio i slike od ovih modela... Mislim da bi tada tema bila potpuna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkat 2 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd - Atina Motocikl: Yamaha X-Max Prijavi odgovor kao problematičan Hocu naravno, dajte mi fore do veceras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da je X-city više za devojčice, x-city a X-max više za dečake, zato što malo sportski i agresivnije izgleda ali to je samo moje mišljenje pošto vozim MBK-Thundera ili Maxstera 125, a x-max je njegov naslednik, ne bi se ništa protivio i ovome x-maxu 250. Ali mi je želja , da (nekad) uzmem jednog od T-max -a i to baš ovakvog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Yamaha Team 74 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da pomognem. Evo i sličice pomenutih modela: X-City 250 X-Max 250 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Yamaha Team 74 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da je X-city više za devojčice, x-city a X-max više za dečake, zato što malo sportski i agresivnije izgleda ali to je samo moje mišljenje pošto vozim MBK-Thundera ili Maxstera 125, a x-max je njegov naslednik, ne bi se ništa protivio i ovome x-maxu 250. Ali mi je želja , da (nekad) uzmem jednog od T-max -a i to baš ovakvog Ako već neki skuter karakterišemo da je "za devojčice" onda je to Yamaha Xcenter 125 i to iz više razloga. No, držimo se teme a i, lično, smatram da su svi skuteri i motocikli podjednako i za dečake i za devojčice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sad si ubio u pojam sve forumase koji su hteli da kupe Yamaha Xcenter 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkat 2 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd - Atina Motocikl: Yamaha X-Max Prijavi odgovor kao problematičan slike momenata koji su malo bitniji (barem meni) Da li kolega Simon moze da nam ubaci specifikacije modela (centimetri i kilogrami) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Yamaha Team 74 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad si ubio u pojam sve forumase koji su hteli da kupe Yamaha Xcenter 125 Htedoh reći da će sa Xcenter-om biti dopadljiviji devojkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...