ZEMZEM 2565 Napisano Avgust 28, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Neplanirano odlučili da sa decom skoknemo do Segedina - ukazao nam se prazan hod za sutra pa rešili da taj dan ubijemo u šopingu. E sad ja sam dugo putovao u Segedin i sad ga znam jako dobro i po sećanju ali prošlo je vremena od tada. Međutim neke radnje su se sigurno zatvorile a neke nove otvorile. Mene interesuje gde kupovati klopu - znam za Kelebiju ali me interesuje u Segedinu gde je najpovoljnije. Znam da ću ići u ARKAD - zbog radi ženskog dela ekipe . Interesuje me tehnika - TV i fotoaparati. Za fotoaparate imam par radnji koje bih obišao EXTREME DIGITAL I 220VOLT ali za TV,HD/dvd snimač i još po nešto ne znam gde da bacim pogled. Svaki predlog dobrodošao pa večeras da pravim plan šunjanja po Segedinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
razredjivac 2 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Sve od tehnike imas u Arkadu u Mediamarkt na prvom spratu, samo dobro razmisli pre nego sto bilo sta vrednije kupis jer ces tesko preneti preko granice a da ne platis carinu ili u slucaju da imas vezu kao sverceri sa oglasa. Carina tolerise 100e po coveku ali samo po jednom racunu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Avgust 28, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam čuo da se isplati platiti i carinu jer su cene dosta povoljnije, sad idem u izviđanje da vidim i uporedim cene pa ako se isplati eto mene ponovo sledeći put ponovo. Ako mi budu carinili tih 100E mi propada, ako je nešto u komadu i skuplje od 100E nemam odbitak na osnovicu koja se carini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Avgust 28, 2013 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Proveri prvo cene na www.edigital.hu i www.mediamarkt.hu, pa vidi kakva je računica. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Avgust 28, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ok,već kad idem svakako hteo sam uživo da bacim oko kako šta izgleda, dok ženski deo jurca po arkadu ja ću na tehniku da se bacim a i malo na klopu ako ogladnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ja nisam trazio dovoljno, al kad sam bio pre par meseci cene identicne ko kod nas mozda za nijansu nize..... u svakom slucaju obidji Segedin fin grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 28, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan zemzem, da li bi hteo jageru da poneseš kacigu? prolaziš kroz suboticu usput ti je a ja ne mogu da nađem ambalažu i zaštitni materijal. plašim se da će polomiti vizir ovi iz kurirske službe..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Avgust 28, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja krećem sutra ujutru oko 6.30 iz Zemuna pa ako se uklapate - može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 2, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @ O`Sonesi: Stalno saljem kacige po srbiji, pa imam "nesto" iskustva: nadji kutiju malo vecu od kacige, npr od cipsa, guzvaj list po list novina pa ih kao loptice uguraj sa svih strana oko kacige, toliko da ne moze da bezi mnogo, odozgo stavi nekoliko listova ravnih, oblepi trakom, ispisi markerom sa svih strana sta je gore i "LOMLJIVO" i posalji AKS-om. Nikad ni jedan problem. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Septembar 2, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga stigla bezbedno i na vreme, zaboravih da napišem. Svi zadovoljni i srećni ZEMZEM brza pošta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 2, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga stigla bezbedno i na vreme, zaboravih da napišem. Svi zadovoljni i srećni ZEMZEM brza pošta Hvala zemzem puno, nadam se da ste se lepo proveli u Segedinu. Bio si u pravu kad si rekao da svratiš po kacigu u povratku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Septembar 2, 2013 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi možda video u tim njihovim prodavnicama tehnike imaju li čokoladne fontane Baš tražim tako nešto, a u ovoj našoj Srbiji nema tako naprednih uređaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Septembar 2, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se proveli vreme nas poslužilo, jedino malo bilo kiše u povratku oko Subotice Nisam sad obilazio prodavnice tehnike jer smo išli više turistički ovaj put. Svratio sam samo u prodavnicu za fotoaparate da vidim cene nekih modela. E što bi meni ta fontana čučnula, negde blizu TV-a i samo da se sladim dok buljim u neki film 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...