Jump to content

Moto Zajednica

PUT U SEGEDIN

Recommended Posts

• ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Neplanirano odlučili da sa decom skoknemo do Segedina - ukazao nam se prazan hod za sutra pa rešili da taj dan ubijemo u šopingu.

E sad ja sam dugo putovao u Segedin i sad ga znam jako dobro i po sećanju ali prošlo je vremena od tada. Međutim neke radnje su se sigurno zatvorile a neke nove otvorile. Mene interesuje gde kupovati klopu - znam za Kelebiju ali me interesuje u Segedinu gde je najpovoljnije. Znam da ću ići u ARKAD - zbog radi ženskog dela ekipe .

Interesuje me tehnika - TV i fotoaparati. Za fotoaparate imam par radnji koje bih obišao EXTREME DIGITAL I 220VOLT ali za TV,HD/dvd snimač i još po nešto ne znam gde da bacim pogled.

Svaki predlog dobrodošao pa večeras da pravim plan šunjanja po Segedinu. :zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 f4

Sve od tehnike imas u Arkadu u Mediamarkt na prvom spratu, samo dobro razmisli pre nego sto bilo sta vrednije kupis jer ces tesko preneti preko granice a da ne platis carinu ili u slucaju da imas vezu kao sverceri sa oglasa. Carina tolerise 100e po coveku ali samo po jednom racunu.

Ja sam čuo da se isplati platiti i carinu jer su cene dosta povoljnije, sad idem u izviđanje da vidim i uporedim cene pa ako se isplati eto mene ponovo sledeći put ponovo. :zvizduk:

Ako mi budu carinili tih 100E mi propada, ako je nešto u komadu i skuplje od 100E nemam odbitak na osnovicu koja se carini.

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Proveri prvo cene na www.edigital.hu i www.mediamarkt.hu, pa vidi kakva je računica.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Ok,već kad idem svakako hteo sam uživo da bacim oko kako šta izgleda, dok ženski deo jurca po arkadu ja ću na tehniku da se bacim a i malo na klopu ako ogladnim

:zvizduk:

• Svrati ponekad, 461 postova
  • Motocikl: Yasmina TDM '97

Mozda ja nisam trazio dovoljno, al kad sam bio pre par meseci cene identicne ko kod nas mozda za nijansu nize..... u svakom slucaju obidji Segedin fin grad :zdravo:

• chef, 1843 postova

zemzem, da li bi hteo jageru da poneseš kacigu? prolaziš kroz suboticu usput ti je a ja ne mogu da nađem ambalažu i zaštitni materijal. plašim se da će polomiti vizir ovi iz kurirske službe.....

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

@ O`Sonesi: Stalno saljem kacige po srbiji, pa imam "nesto" iskustva: nadji kutiju malo vecu od kacige, npr od cipsa, guzvaj list po list novina pa ih kao loptice uguraj sa svih strana oko kacige, toliko da ne moze da bezi mnogo, odozgo stavi nekoliko listova ravnih, oblepi trakom, ispisi markerom sa svih strana sta je gore i "LOMLJIVO" i posalji AKS-om. Nikad ni jedan problem.

Pozz

• Podržavam 1

• chef, 1843 postova

Kaciga stigla bezbedno i na vreme, zaboravih da napišem. Svi zadovoljni i srećni :zdravo:

ZEMZEM brza pošta :zvizduk:

Hvala zemzem puno, nadam se da ste se lepo proveli u Segedinu.

Bio si u pravu kad si rekao da svratiš po kacigu u povratku :D

Lepo se proveli vreme nas poslužilo, jedino malo bilo kiše u povratku oko Subotice

Nisam sad obilazio prodavnice tehnike jer smo išli više turistički ovaj put. Svratio sam samo u prodavnicu za fotoaparate da vidim cene nekih modela.

E što bi meni ta fontana čučnula, negde blizu TV-a i samo da se sladim dok buljim u neki film :aha:

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja