Shuster 151 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je vreme da se rastanem sa Transalpom zbog kupovine veceg motora,kod mene je proveo godinu dana a uzeo sam ga od druga sa foruma Johan B iz Temerina,sada se motor vodi na moje ime i reg je do sredine Aprila,kod mene je presao nekih 3000 km i motor poseduje servisnu knjizicu iz Moto Labaratorije jer je tamo predhodni vlasnik odrzavao motor gde sve lepo pise kad je sta radjeno na njemu,kod mene je promenjen prednji disk i stavljene nove plocice,manji servis- ulje,svecice,filteri. Motor je 1989 god na satu pise 96000 ako to nekom nesto znaci obzirom da je motor 24 god star . U veoma dobrom je stanju,prav je i dobro utegnut,siguran i pouzdan,veoma dobro ustelovan agregat jer dobro poteze a malo trosi 0d 4.5-5 lagane voznje na auto putu malo vise. od opreme ima:Alarm>-automatski podmazivac lanca<>-xenon (bixenon) svetla<>-poviseni vizir sa dodatkom Vario vizira ( Givi..>-12v uticnica<>-crash-bar<>-centralne nogare<-topcase ( koji je zasrafljen za nosac) sa galerijom ( paktregerom)<>-mini gedzet by Joska koji pokazuje stanje akumulatora i punjenje istog Cena 1400e nije fiksna moguc dogovor ZAMENE ME NE ZANIMAJU 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 27, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Shusta brotha sta je sledece? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Ma kupuje brzi, s ovim ga stizu plavci :zvizduk: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno opet Afrika... BROJ TELEFONA ZA INFORMACIJE 063284250 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Plavci me ne mogu stici ako ja ne dozvolim a kad covek misli da je opusteno oni te zajebu....Niki zovem te za svedoka da sam nevin... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da si nevin, ima nas jos desetak svedoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Avgust 29, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ti prosao ovim Transalpom preko Zlatibora oko 16.avgusta ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Avgust 29, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ne druze greska...Ajmo ljudi zar nema zainteresovganih? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Avgust 30, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan evo uz motor dajem i fabricku governalu posto je od Afrike trenutno na motoru... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Septembar 1, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih podataka iz Servisne knjizice servisa LABORATORIJA 11.12.2010 ugradnja alarma ugradnja podmazivaca lanca ugradnja ucicnice 12v ,ima jos jedan kabal izvucen ispod sedista ugradnja crash bara 15.012011 ....km75134 zamena ulja Motul 300v filter ulja antifriz svecice sajla kvacila gume Anake2 21.10.2011....km 81780 zamena ulja Motul 300 2,4l antifriz 50% ventili 0.15-0.20 karburatori + sinhronizacija ulje u viljuskama 15w 83100 lanac did-x-ring i lancanici 28.7.2012....km 88617 ulje Motul 300 2,4l filter ulja filter vazduha podmazane sajle sinhronizacija karburatora 5.8.2013...km 93680 ulje Ipon 10-40 2,4l filter ulja cdi dick+plocice sinter svecice cena korigovana 1350 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 2, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan e nek sam napokon video normalan transalp za normalnu cenu,odlican je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pohvali oglasa samo jos neko da izvadi kes jer svi nude zamene a ja lepo napisao da necu zamenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Septembar 8, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Oglas aktuelan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Septembar 8, 2013 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Oglas aktuelan... Odustani, dok jos mozes. Ili ga prodaj za jos duplo jeftinije. Ovo ti govorim drugarski. Evo 2 motora i 1 auto je kod mene u porodici sada na prodaju, da vidimo sta ce prvo otici, i sta ti mislis ? Nista. Niti iko zove, a ovi koji zovu neke smesne zamene i gluposti, a oba motora su ispod cene, cak i auto je ispod cene. I opet nista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Septembar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si sva tri budžio onda nije ni čudo Šalim se 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Septembar 9, 2013 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ako si sva tri budžio onda nije ni čudo Šalim se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Septembar 10, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Gagi druze hvala na savetima ,mozda ja imam srece da usrecim nekog bajkera, motor je odlican i bez ulaganja tako da mi nije frka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1290e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ma poslušaj Gagija i spusti cenu na 600 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 14, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ne prodaje se nista, samo se kupuje! I naravno zamene (i to obicno na stetu vrednijeg motora)! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Svaka roba ima svog kupca,ja sam trgovac i to znam i strpljiv sam ..... Zovu bajkeri svaki dan..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1475 Napisano Septembar 15, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo motorče, za te godine i više nego dobro izgleda. Od kog Johan B si kupio sa foruma, ja pretražih članove i nema ga taki . Na koliko kW se vodi u saobraćajnoj, čist da vidim kojoj kategoriji pripada ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma stari vlasnik je joseph iz Temerina, Davorov(quasaar) drugar. http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/131-joseph-b/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Septembar 16, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cekam da kaze pola odma' pola na rate ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 16, 2013 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Joseph B. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...