Dr@g@n 345 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ko ide na skup u HN ???? Kad planirate da krenete ???? Prosle godine bilo je prelepo, odlicni domacini i provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Avgust 27, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Idu Džoks i Violeta... čini mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Avgust 27, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.wildmangulice.org/forum/index.php/topic,4422.0.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ja krećem u četvrtak sa ekipom MK CRNA REKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 27, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledam šta se dešava, oće li bit skupa ove godine, malo mi to neozbiljno od organizatora da se ovako kasno objavi na BJB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledam šta se dešava, oće li bit skupa ove godine, malo mi to neozbiljno od organizatora da se ovako kasno objavi na BJB A gde je se objavio na BJB, mora da sam to preskocio ??????? Ja nigde nisam ni video objavu a planirao da idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece brat Minja,MK Crna Reka dolazi u poprilicnom broju,a sto se tice objave,u kalendaru moto skupova za 2013 pise sve i to odavno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan MK Crna Reka je mogla da mi ponese jedan Prisivak ako nije Problem. Vidimo se na skupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance as92 8 Napisano Avgust 27, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: severno od Abukerkija Motocikl: Yamaha fz600s Prijavi odgovor kao problematičan stize i mc classic wheels Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 27, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A to jes, stoji u kalendaru, al ima nas koje mnogo ne interesuju skupovi, sem ovih domacih, pa ne gledamo taj kalendar Aj ljudi, vozite oprezno, sad su promjene vremena, narod na cesti je malo vise opaljen nego inace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Avgust 27, 2013 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan stizemo i iz Nisa par motora u subotu ujutru , doduse na letnjim igrama u Canju od 31.8 -8.9.2013 , ali skupove u HN i Sutomoru necemo preskociti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Preko zabljaka sam isao prosle godine 2 puta, pa me zanima sledece: Kakav je ovaj put do HN ????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan odličan i mi idemo tuda - doduše ja malo drugačije do rogačice ali to je to ja idem preko peštera - nove varoši - rudog pa do rogačice gde se sastajem sa ekipom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan MK Crna Reka je mogla da mi ponese jedan Prisivak ako nije Problem. Vidimo se na skupu. za prisivak se javi nije problem pozzz i vidimo se dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan za prisivak se javi nije problem pozzz i vidimo se dole Hvala. vidimo se da platim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 27, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Dragane, godina idem tim putem do Igala i nikad se nisam pokajao. Do par nedelja bio je zatvoren put preko Tjentista pa se islo na Čemerno, sad je pusten nov put sa jednim vikaduktom i tunelom, odlican. Kroz Bosnu vodi racuna od Foce jer se put suzava i trake su dosta uske pa neretko vozaci seku krivine a ima ih! Kad prodjes Tjentiste i krenes prema Gackom i Bileci uglavnom je dobar put ali na pojedinim mestima (stariji asfalt) jako klizav. Negde su na tim mestima izgrebali asfalt ali ima delova, uglavnom ravnih, gde nisu. Kad prodjes Trebinje, preko mosta desno pa samo pravo, na izlazu iz grada levo se skrece za prevoj do Meljina. Spremi 3€ jer u CG toliko naplacuju tu deonicu. Vecito im nosim po 5 eurocenti tih 3€ jer me mnogo nervira sto to naplacuju. Do Meljina je kao nov asfalt ali pred Meljinama treba obratiti paznju jer nepregledne lakat krivine cesto "napadaju" lokalci. Inace, Ibarsku zadnjih par godina izbegavam pa idem malo duzim ali manje stresnim putem: Bg-Sabac-Loznica-Zvornik-Milici-Vlasenica-Han Pijesak-Sokolac-Rogatica-Ustipraca i dalje istim putem prema Gorazdu. Pozz, sretan put i lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Avgust 28, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Inace, Ibarsku zadnjih par godina izbegavam pa idem malo duzim ali manje stresnim putem: Bg-Sabac-Loznica-Zvornik-Milici-Vlasenica-Han Pijesak-Sokolac-Rogatica-Ustipraca i dalje istim putem prema Gorazdu. Pozz, sretan put i lep provod Prolazio tom deonicom, put je bio dobar a predeli vrhunski! Srecan put ko ide. Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17050 Napisano Avgust 28, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Da li je potreban "zeleni karton" za prolaz kroz BiH, Hrvatsku i Crnu Goru? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Da li je potreban "zeleni karton" za prolaz kroz BiH, Hrvatsku i Crnu Goru? Za Hrvatsku i BiH ti treba, za CG ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba ni za Hrvatsku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 28, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Samo BiH, Makedonija i Albanija jos traze zeleni karton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Avgust 28, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Da, samo ti je obavezan za BiH. Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 826 Napisano Avgust 28, 2013 MK Obrenovac, 559 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vec na moru i zeljno iscekujem skup. Inace skup je ove godine u Bjeloj kod hotela Park. Juce sam se vozio do Dubrovnika i video sam zavesu izmedju bandera a iznad glavnog puta u vezi moto skupa. Ako neko ima visak slobodnog mesta na motoru i voljan je da mi iz Obrenovca ponese zadnju gumu za motor nek mi se javi preko poruke na 0641780510 castim klopu i pice. Ova moja je na izdisaju a i probusio sam je i vec dva puta cepovam, pitanje da li ce izdrzati za nazad. POZDRAV i vidimo se na skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja najverovatnije idem sam za HN. Planiram da krenem u petak ujutru iz Lazarevca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 826 Napisano Avgust 28, 2013 MK Obrenovac, 559 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan dragane upoznali smo se na Rajcu prosle godine ja sam tad vozio sivog V-Stroma 1000. Ako si raspolozen i ako mozes da mi poneses gumu daj broj telefona pa da se cujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...