scuba 15 Napisano Februar 4, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Vala za Sekulu i treba offovati. Čovek je zmaj. Opremio sam se kod njega i bogami ću i dalje da se opremam kod njega jer je, što reče čovek, bolji od DHL-a. Svaka mu čast i čest. Da si ti nama, Sekula, živ i zdrav i uz brdo brz. Toplo preporučujem čoveka svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Kao da vozi avion a ne bus, bas ko zmaj. Eh da je takvih vise u Srbiji gde bi nam kraj bio Sve pohvale za Sekulu, i svaka preporuka. I hvala mu sto mi je ugrabio bocne torbe na popustu!!! , iako vise nema louis-ove t.torbe ja sam i sa ovim presrecan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blade 0 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Z750, BMW K1300R Prijavi odgovor kao problematičan Kupio istu pred Novu godinu, extra praktična i dobar kvalitet, 29 eura. Sada je 19,95 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E sad malo da vas razocaram u vezi ove t.torbe.Cena joj je pala na 20evra,ali ih vise nema.Bila je JUBILARNA 70 god.Louisa.U Louisu-Wien,ne primaju porudzbine za njih,kazu ljudi nema u centralnom magacinu.Mozda se ipak pojave ponovo Sekula ako ti nije problem javi ako se pojave! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Sekulu, i svaka preporuka. Sekula je osoba sa kojom ako poslujete vam ulepsa dan, svojom profesionalnoscu i poverenjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Sekula rules! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Sekula rules! Bas to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ako neko sazna da ce biti ponovo ovih torbi na prodaji, neka javi da uzmem i ja jednu BJB Lalajko bag :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Februar 15, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sekula rules! Bogami i Bera rules ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 15, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam saznao, u Louis prodavnicama u Nemackoj jos uvek mogu da se kupe ove torbe po 19.90e. Veceras stigle dve u LA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 16, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam saznao, u Louis prodavnicama u Nemackoj jos uvek mogu da se kupe ove torbe po 19.90e. Veceras stigle dve u LA. U Los Angelis??? Znači, pogodio je skretanje levo kod Albukerkija! Inače, odlična torba. Ja je nosim i ovako kad mi treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Februar 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sekula rules! Bogami i Bera rules ;D Sad me je Bera kontaktirao, posle nedelju dana stigli su mi i novi retrovizori Bera rules Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam se cuo sa Sekulom i kaze da su ove torbe rasprodate :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 17, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam se cuo sa Sekulom i kaze da su ove torbe rasprodate :-( Kao sto rekoh, pokusaj da kontaktiras nekog ko ih nabavlja u Nemackoj, tamo ih jos ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih jos par u Novom Sadu u Motoboxu. Cena je veca nego u Nemackoj jer se radi o redovnom uvozu robe, znaci carina, transport i sve sta ide uz to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam se cuo sa Sekulom i kaze da su ove torbe rasprodate :-( Kao sto rekoh, pokusaj da kontaktiras nekog ko ih nabavlja u Nemackoj, tamo ih jos ima. Da li znas nekog ko nabavlja u Nemackoj? Ajd posalji br tel ili ovde ili na PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan drugari da malo osvezim temu, kupio sam ovu torbu i bisage jos prosle godine,i od tada se jos nisu izluftirale...tj jos uvek stoji onaj neprijatan miris,,kako da ga se resim?neznam dali smem prati torbe ili sta vec?hvala.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 20, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan drugari da malo osvezim temu, kupio sam ovu torbu i bisage jos prosle godine,i od tada se jos nisu izluftirale...tj jos uvek stoji onaj neprijatan miris,,kako da ga se resim?neznam dali smem prati torbe ili sta vec?hvala.pozdrav Vozi i koristi, nestace smrad sam od sebe. Ako stoje, smrdece stalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ok.mada mi je malo nezgodno,putujem prvog pa mi se bas i ne svidja pomisao da ce sve stvari da mi smrde na torbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 20, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ok.mada mi je malo nezgodno,putujem prvog pa mi se bas i ne svidja pomisao da ce sve stvari da mi smrde na torbe Ma ne brini, izluftiraju se za nekoliko sati Ne posecuj mesta sa mnogo ljudi. Tesi se da cete moci da se nadjete u mraku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hahhahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Jul 20, 2009 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan drugari da malo osvezim temu, kupio sam ovu torbu i bisage jos prosle godine,i od tada se jos nisu izluftirale...tj jos uvek stoji onaj neprijatan miris,,kako da ga se resim?neznam dali smem prati torbe ili sta vec?hvala.pozdrav Moja torba takodje jos smrdi, vec dve godine. Protiv smrada se borim tako sto pre pakovanja stvari naspricam torbu osvezivacem prostorija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan moram i ovo podeliti sa vama... otvorim danas tank torbu da vidim koliko stvari mozze stati u nju,kad imam sta da vidim,ona plastika koja ide okolo kao ojacanje,skroz se raspala,rekoh nema veze napravicu drugu,uzmem bisage, takodje se raspala ona plastika sto ide okolo,hajd napravicu i nju,ali vrhunac svega je sto se raspala i ona plastika koja je usivena unutar unutrasnje strane,znaci na stranici sto ide do motora,tako da sam morao da isecem postavu da bih izvadio komade,pa cu kada napravim ojacanje od neceg drugog,morati da nekako zasijem postavu ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Jul 25, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan I meni se ona plastika u tank torbi izlomila. To mi se desavalo i na nekim drugim torbama. kao zamenu za original stavljao sam ili neku drugu plastiku ili karton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jul 25, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni stavljao tu plastiku nikada. A torba mi ne smrdi ni malo, kako to, ne znam alui nisam nicim pokusavao da je operem i to sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...