jasminko VIR 1483 Napisano Avgust 25, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pežo 2.0 HDI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Avgust 25, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Peugeot 206 2.0 HDI Godina 2000, 90 ks, Prva boja, u lepom stanju, Motor odličan, ne troši gram ulja, ide kao metak. Registrovan, na mene se vodi u saobraćajnoj ( kao i Punto). Nemam nekih zamerki na auto koje bih mogao da iznesem. Trenutno stanje ovog polovnog auta je dobro i bez skorijeg ulaganja na vidiku. Takođe, kao i kod Punta, možete da ga vozite svojoj kući ako pre toga podmitite vlasnika sa 2300 eura ili mu ostavite nešto pametno i ogdovarajuće u zamenu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Avgust 25, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan rado bi posedovao ovog pezoLa i da nisam uzeo clia skoro...mmmmm,... Srecno sa prodajom druze! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Septembar 24, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika Pežoa jer sa njima sam bio tanak. Večeras sa telefonom koji nije bas neki al' ajde....(volan je obmotan kožicom sa buvljaka, trebalo bi uložiti 5 eura za neku noviju i kvalitetniju ) : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Septembar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm...lepe felne na Pezou...da cerecimo!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Octobar 6, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Napokon sam pežoa malo bolje (samo spolja) oprao pa da ubacim par malo većih slika ( ne radi mi program za smanjivanje) a i bolje se i jasnije vidi. Čudo koja promena nastane kad se vredna ruka dohvati kante vode i jednog sunđera. Ako gledate slike, otvarajte ih desnim klikom pa otvori u novom prozoru itd... mnogo su jasnije i preglednije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Octobar 16, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan HITNO ! Cena za keš 2200. A auto je savim o.k. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Octobar 16, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ODLICAN PEZO! CENA JOS BOLJA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Januar 12, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hitna prodaja, a verujte mi, zaista dobar autić. Cena 2100 eura. Mislim da teško ima bolji za ove parice ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Januar 12, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li klimu....treba li ti Vespa 5o ccm, crvena za autoškolu uz moju doplatu za Pezo. Koliko je presao ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Januar 12, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Klimu ima ali trebalo bi je dopuniti. Prešao 207000 km. Hitna mi je prodaja zbog rešavanje neke moje poslovne situacije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Januar 12, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan U kojem mestu se nalazi auto.gde se moze pogledati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Januar 12, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Auto se nalazi u Bečmenu ( u nastavku Surčina). Jedino što ja radim po ceo dan pa bi bilo dobro da se najavite dan ranije da se organizujem, ili možda pođem sa njim na posao do Novog Beograda. Ako nisam ranije ostavio broj telefona evo ga sad 063230710. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Januar 12, 2014 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan gledao autic i odlican je za te pare vrh! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Mart 27, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hitno ! 2000 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKE VUK 409 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, možda je glupo pitanje jer vidim da si dooobro spustio cjenu, ali...... a jel bi mogla zamena za odličnog burgmana i dobru doplatu ? Može i na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan ........... jel bi mogla zamena za odličnog burgmana i dobru doplatu ? Može i na PP. Mislim da bi mu vise odgovarala zamena za dobrog burgmana i odlicnu doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Mart 28, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da bi ta ponuda bila još primamljivija ! Ali razmislićemo i o ovoj prvoj . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano April 5, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Za 2000 eura dobijate upravo registrovan auto na vaše ime . A može i zamena za motocikl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...