Stefan Tzr 0 Napisano Avgust 24, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam yamahu tzr 98 godiste i imaj jedan problem. Veoma tesko pali kada je hladan, kada je vruc pali odmah bez problema. Kada je hladan i kada ga palim pod sauh, upali i radi malo i ugasi se, a gas nece da prima, jer je hladan. Sta da radim ? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 25, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko obrtaja ti je ler gas? Treba da bude oko 1400 kada se ugreje. Meni se ponekad ugasi na saug kad ga palim i onda vratim saug i malo samo dodam gas i kresnem i onda upali inace uvek palim na saug. Probaj da otvoris dovod goriva, malo sacekaj, dodas malo gas i onda ga kresni. I onda sacekaj dva tri minuta da se zagreje da padnu obrtaji pa onda probaj kako prima gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Tzr 0 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ler gas mi je na oko 1500 kad se ugreje. Ali kad treba hladan da ga upalim gas nece da primi ni malo, uopste ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 25, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Cudno..proverio si crevo za dovod mesavine iz karburatora? Ukoliko je ispucano probaj to zameniti. Meni se jako retko desi da ne primi gas kada ga upalim ali iz drugog treceg puta uvek primi ali zato ga ostavim da se zagreje i onda uvek prima bez problema..kako ga palis ako se na saug gasi a gas ne prima kada je hladna masina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Tzr 0 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne pitaj, kada je hladna, moram da ga guram da upali... Ali resio mi je pproblem jedan majstor, nije bio lepo nastelovan karburator, nije pravio dobro smesu goriva i vazduha i eto problema... Ali hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 25, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Prebogata je bila mesavina onda, ako se gasio na saug a mesavina nije bila dobra. Sada ce malo manje i da trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Novembar 30, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao tzr-a.Meni je radila odma na 3000,znaci cim se upali skace na 3000.Posle minut sama skazaljka pada na 1000 i motor se ugrejao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Novembar 30, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Isto i kod mene. S tim sto zimi to radi a leti ode na 2000 malo iznad i spusti se a zimi odmah 3000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Novembar 30, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da,tako se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...