sinke 451 Napisano Avgust 22, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Posle jedne sada vec slobodno mogu reci katastrofalne greske i kratkog prelasku sa Enduro motora na R masinu,doslo je vreme da se sve vrati na svoje i krene na more...A sve je pocelo ovako........ Uros osta bez ribe,ja ostadoh bez ribe....a sunce przi li przi po Bg asfaltu....svi nesto dogovaraju neka mora,zajebancije,ovo ono...ja od muke morah nesto da menjam pod hitno,al sta...Frizuru promenio,pustio brkove...al ne vredi...Reko aj da menjam ja moju Africu da uzmem nesto jako i zajebano....i tako ja pozovem mog druga Zecija i kazem:"E Zeci aj ti ja dam Africu i 2000e sto sam spremio za kola(al to na rate neke)a ti meni repsola 1000,sta ce ti imas rizlu+ Kaze on cek jos malo da se naduvam i napijem pa ce da moze...I tako i bi, sutra u garazu uzeh repsola litru i pun gas!!!! Interesantan prevoz,al ne lezi vraze,posle 2,3 dana ja reko Zeci buraz ja ne mogu ovo,nesto mi fale ivicnjaci i pasnjaci....i opet ja uzmem Africu....Sve to pomno prati Turchin ili ti Uros i samo likuje....A da on je svoj psiho problem resio u Enduro stilu...nije se kupao par dana :)E sad da stvar bude jos zamrsenija ja jos jednom ipak odlucim da uzmem repsola jer ljudi moji ono ide ko sotona,al sad vec proslo mesec dana ,ja malo cak i putovao sa R om...moze to al nije to to...I jednog dana sedimo ja i Uros na kafi i kaze on:"aj ti glupi lepo veceras da molis Zeljka da ti vrati Africu i da mi i demo na more u CG".Ja reko aj pa sta bude bude....Sreca moja pa je Zeci izgleda opet bio malo pod dejstvima i opet mi posle metar dana vrati Africu!!!!Tooooooo idemo na more u petak!!!!I tu pocinje........... evo je.... evo i Urketove verne.. Turcin i konj mu... mapa spremna,idemo preko Kosjerica da ja pokupim saobracajnu za motor koji je dole registrovan,pa na Zabljak kod naseg druga Fincija gde cemo spavati.. turcin zdere sendvice ,a nismo ni krenuli... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 23, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Vec na prvom stajanju saznajemo zasto je Africa mnoooogo bolja od Tenere:) ovaj trosi 5L.... a ova muka 6.5L ahahahah,jbg Dobro aj...jbs gorivo i onako se uvek potrosi sve sto se sipa....a sipamo bogami i u stomake i to kafu i to cesto... volimo taj napitak pa to ti je... Brzo stizemo u Kosjeru Enduro prestonicu gde se nalazimo sa Ljubisom,zvanicnim vlasnikom moje Africe koji treba da pokupi registrovanu saobracajnu iz policije,al prvo malo napitaka i price sa endurasima...Ubrzo se i Kepo pridruzio i odmah dao ideju za neku off varijantu puta,medjutim odustajemo post smo se vec najavili Finciju da stizemo na Zabljak,pa da se ne gubimo za dz po Kepojebini Al zato dobijamo info da jedemo u kafani zora na zlatiboru i to komplet lepinju i kiselo mleko... tako i bi... punih stomaka i srca,a neko i rezervoara cepamo dalje... auuu jbm li ti predele..... blizi se onaj lepi most na Tari... i evo jeeee,al je lepa.... i opet sedamo na napitak... dobra kafa,tsko je bilo i tokom citavok puta i boravka u cg... cepamo dalje ka Zabljaku... e zato nisam mogao da se pronadjem na R u... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 23, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno prelepim predelima stizemo do kuce naseg drugara koji je takodje biker,vozi Hornet a,ali je ovaj put dosao kolima posto je vodi kucence sa sobom... jos jedan od razloga zasto enduro trovanje usred nac parka Durmitor.. a evo i domacina kako sprema svoj specijalitet..lex care evo i razloga sto je neko kolima... mali Durmitorski djavo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Avgust 23, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Sinke, nemoj da si lenj, ´oćemo dalje. P.S. Je l´ to Kepova bivša Afrika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Avgust 23, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan 'Ladno si slozio boje - sat i kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Avgust 23, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, care, kakav uvod! Sto ja nemam drugara sa litracom, da menjam tako na mesec dana. Ajmooo dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Avgust 23, 2013 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 23, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ceo dan na Zabljaku sa doktorom za meso,Fincijem,a samo se meso jelo,bio je bas onako kako treba...Blejalo se na gajbi,isli u setnju kroz sumu do jezera,pa do centra,Zabljak je inace bio prepun bikera.... ja u isusenom potoku.. pa jedan od bezbroj pokojnih stanovnika Durmitora.. Ajra tromesecni Bernski ovcar I tako malo po malo,pade i mrak,a mi bogami nalozismo i kamin u sred leta i pobegosmo na sprat u vrece posto kuca jos nije skroz iznutra namestena... Sutradan posle dorucka,naravno opet rostilja spicismo se na jos jednu fuka u centar pa polako na pakovanje i ka Herceg Novom,jer kao sto nas je i Finci cekao,tamo nas ceka jos jedan zajednicki drugar Stefan,takodje biker,ali i ludak po zanimanju cak i stene zna sta valja... opet u sedlu... Usput nalecemo na kolegu iz Svice na tigeru 800 koji planira da zanoci negde dole kod jezera,inace putuje solo po Balkanu,ali mu se posrecilo te je u Sarajevu povezao stoperku,pa su bar dana blejali zajedno,kaze kako cu sad sam da spavam Ispricasmo se mi tu malo sa njim,te kako u Svici,kako ide motor,trt mrt....Pre nego sto smo se rastali ja primetih da ima db killer u remusu i reko slobodno vadi ovo i grmi po nacionalnom parku nije ovo Svica,a on sav odusevljen kao stvarno jel mogu,nece mi pisati kazne Rastasmo se sa drugarom i pun gas dalje,jos malo pa cemo ugledati Boku!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 23, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Au samo da ugledam to more,taj najlepsi osecaj..... Propinjem se,ma stojim na rezervoaru ne bi li ga sto pre ugledao... i evo gaaaaa......Dugo nisam bio na Crnogorskom primoriju i imao sam predrasude,te nije to to,bolja Grcka,skupo,puno sabana i telecih glava...Medjutim prevarrio sam se i drago mi je zbog toga,pogotovu sto se Boke tice,tu sam pao na dupe,skroz nas fazon,retro,kamen,kafica...ma milina.... Poslednji pogled iz daljine i gaaaas da gledamo iz blizine... Naravno cim smo se dokopali prvog kafica na plazi pala je bleja i kafica,pa gas do HN a...Posle malo lutanja i trazenja Stefanove zgrade stigosmo na odrediste... Slotije ugurasmo u garazu na spavanje,a mi pod tus pa na pivo do Skvera 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 24, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sila je s tobom kad pises putopise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 338 Napisano Avgust 24, 2013 Svrati ponekad, 488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Avgust 26, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Uz putopis slusati himnu ekspedicije 2013 za potpun uzitak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 26, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Vrativsi se sa piva kod Stefketa na gajbu polako ulazimo u koma mod... Ali kako to kod nas avanturista biva ne bas na standardan nacin... Evo ocem se radi....Posto je stefan kako vec rekoh jedan ozbiljan ludak,mesavina primorca,vracarca,muzicara,hipstera,bikera,glumca,a studira vec skoro deceniju prava i povrh svega toga zeli svima da ugodi i da svakog ugosti,te je na gajbi koja je inace jako velika i na samom ulasku u stari gra HN ipak bilo previse ljudi,mada je taj br varirao iz dana u dan... prava mala hipi komuna..Bile su tu 3 hrvatice iz Rijeke,pa Sestra Stefanova sa drugarom bubnjarem,pa Ivancic & sinovi i to oba komada,Stefan,turcin,ja,pa mali Finci ili ti sestra od velikog Fincija sa Zabljaka i tako,nek mi opreste oni koje ne pomenuh I da ,kad je doslo vreme za kunt Uros uze dusek i zapali da spava na terasu,a ja se zabode u dnevnu na kauc ,gde mi se kasnije zakaci i Stefan... Uroseva "soba" ujutru se ispostavilo da je to bila kobna greska,sobzirom da mu je sunce spalilo sve dlake,a verujte mi Turcin ih bas ima a evo i Stefana i mene,jes malo gay al jbgsta da se radi E dobro ,ustadosmo,izjedosmo neka peciva iz maxi ja koji je odma ispod gajbe i pravac skver po barku pa na Rose... Uros,Stefan i ja Korto,Stefanovo verno pseto,svuda ide sa nama... Svratismo malo i do podkopa za podmornice,skakali malo,pa polako gajbi... Al prvo da se nazderemo,posto na Rosama pojedosmo najmanje i najskuplje sendvice ikada,mislili smo da je skrivena kamera... I eto nas na musljama kod Zorza.. dal je muslja,dal Zorz,dal Turcin... tu je i gospodin covek I tako mic po mic,prodje taj prvi dana na moretu,osolismo i dupeta i nepca,fala cika Zorzu na tome,e sad valja to zaliti pre spavanja... Ivancic mladji i ja u krupnom planu,u daljini Hrvatice....I tako do kasno u noc,blebetanje,cirkanje,smejanje... nova sema spavanja za to vece A u daljini zaliva..... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 26, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Serach replace "http://http:" sa "http:" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 26, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Serach replace "http://http:" sa "http:" Fala,sad videh,ispravljeno....sutra cepamo dalje...pozz za sve... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 27, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Prodje jos jedna noc u nasoj hipi komuni.Uros se iskrivio ceo,posto mu je tokom noci puko dusek na kom je spavao a Stefan zamalo nije ubio i izbacio Ivancice na ulicu jel su bili pijani ko dupeta...Sta bi mogli danas,mogli bi malo da upregnemo rage,dugo ih nismo vozili,a vole da ih arcimo . Dobrila,Stefanova sestra se ponudi da nam organizuje dan i kao a sto ne bismo isli u Kotor i onako moji drugari imaju tamo svirku vcrs...Do jaja ideja,moze,a pre toga mozemo do Perasta u Pirat bar na bleju i kupanje....ok,dogovor je pao,neko od nas vozi Dobrilu,a Stefan uzima od ortaka r6 i ide sa nama ,jbg pravimo mu zazubice...oce i on da se vozi... odma na izlasku iz Kotora zastasmo na kaficu u Kumboru u nekom finom lokalcicu na samoj plazi... fino mestasce taj Kumbor,a Urosa vezu i neke lepe uspomene i secanja iz detinjstva posto su tu imali kucu... Bas zbog toga smo i posetili to mesto neki dan pre i pokusavajuci da se seti gde mu bese kuca gde se kao mali i debeo igrao i survavao niz makadam sve do plaze... Nasli smo kucu,sve je isto,samo je Uros sad veliki i debeo Lepa voznja kroz zaliv,bas lepa,tik uz more...i ulazimo u Perast,na samom ulasku PIRAT BAR,e tu cemo da blejimo do sumraka,a ondak u Kotor.. Dobrila i ja...cepamao gemist... Uros se malo prosetao kroz Perast i pobrinuo za uzinu,kaze lep gradic,retro...Ja sam to isto konstatovao kasnije kad smo prosli kroz njega... I tako malo po malo,bleja ,gemist,kupanje i sve u krug uz odlicnu zivu muziku i hitove ex yu koje je pevala jedna takva bomba!!!Au ljudi!!!Uros se zaljubio,a sto bi on reko,ljudi moji znate kakve igracke ima ta zena!!! hahaha ....i evo ga,Kotor,moj favorit na ovom putu!!!Brdo bikera,dosta duse,istorije i kamena...Sve sto volimo na jednom mestu a vole i oni nas.. Turcin se odusevljava,valjda ga sav ovaj kamen podseca na Kapalicarsiju iz domovine..hahahah Lepooo jbt... Pa loma na fuka.... Dal normalan je... Bokeljski shejtan Krenusmo na vrh starog grada,a iz kamenih kucica samo izviruju starosedeoci... pogled na stari grad,sa mesta gde se kako kaze Stefan prcaju i drogiraju mladi Pokusao je cak i da obljubi Turcina.. ...dok sam ja zalivao vrhove starog grada,ah kakva romantika...hahah Kasnije smo se pridruzili Dobrili i njenoj ekipi na toj svirci koja je bila u nekom jako lepom lokalu na samom ulasku u stari grad,zaboravih ime...Momci su bas otkinuli svirku,mi popili par pica,ja otvorio dusu Dobrili,za neko moje krivicno delo posto je ona advokat,kaze ona cuti bre ovo sve tuzioci i sudije,dog cemo se kad dodjemo gajbi,bice sve ok.. I tako dodje vreme da se krece gajbi iz Kotora,Dobrila ce sa njima kolima,znaci nas troje peglamo solo klizavom Bokeljskom magistralom... ludi To je to...zaspasmo ko klade kad smo stigli u HN,a i kuca se malo ispraznila,otisli Ivancici i mali Finci,posto joj je stigao veliki Finci sa tata Fincijem na Rose i razbice je jer joj se inficirao pirsing na Adi Bojani i usla joj buba u uvo koju je pokusavajuci da izvadi nabila jos vise i sjebala kanal... Lude Jese Finciji.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Avgust 28, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Ali kako je samo lep bio, ovo vece u Kotoru, maskirne bermudice, kondukterska kosuljica iz Laste...Sigurno najlepsi Mongol na svetu, bar u kategoriji do 60 kila.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Да нисте можда у међувремену изгубили оног бернског овчара на Жабљаку? http://balkankinology.net/forums/topic/10842-bernski-ovcar-stene-ljubiteljima/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Avgust 28, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Да нисте можда у међувремену изгубили оног бернског овчара на Жабљаку? http://balkankinolog...e-ljubiteljima/ Ovaj nas drugar je pronasao to stene na Zabljaku, on je postavio taj oglas za malisu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Avgust 30, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Avgust 30, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 2, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Osladila nam se ova voznja do Kotora i nazad,te odlucismo da se sjutra zaputimo za Dubrovnik,da jos malo jasemo pored mora...Malo smo se neckali tj.naslusavali svakakvih paranoicnih komentara,te nemojte motorima,neko ce vas udariti kolima namerno ili ce vam razbiti motor,pa onda, ne mozes ti da udjes u Hrvatsku bez ovlascenja posto motor nije na tebe i tako ...Naravno da ce nas boleti q.... za sve te rekla kazala...I krecemo. Idemo na neki mali prelaza preko brda a zove se slikovito Kobila Na prelazu jedan granicnik i jedan pas domace proizvodnje(dzumara), pita nas cova vec standardno pitanje sa prelaza: vi motorima dovde,u jeee,a kolko vam je trebalo iz Bg a,valjda ljudi mise da mi bikeri stizemo za 4h do primorija a ne znaju koliko kafa usput popijemo i jagnjica pojedemo!! No da se vratimo na temu,na Hrvatskoj grani malo bolji situation,2 granicnika ,al nema kera... Naravno prolazimo za sec.nema nista od onog nece vas pustiti bez ovlascenja,ma nije nista ni trazio.... Cepamo kroz neka seoca do Dubrovnika.... i evo ga,posle nekih 50km od grane...stara kajla Jadrana...Dubrovnik... ...sad malo ja sa znakom Parkirasmo se na samom ulazu u centar,tj stari grad,zabosmo krave negde u more motora kojih ima iz svih evropskih zemalja... zamenismo lovu u kune i setnjica... Lep je grad,al nekako je prenatrpan onim retardiranim i lose obucenim turistima,znate one ludake u kozznim isusovkama sa belim carapama do kolena,havajskim suljama,losim frizurama i skupim aparatima...hahahah,nasta lice majku im... Posle malo razgledanja i smejanja turistima,ozednesmo,al kafe i mi se ustekasmo u ladovinu u marinici jednoj,popismo kafu za kolko tolko pristojnih 2e,ima je i za 5e Tu nam konobar kaze,kao idite u neki kafe na samim zidinama tvrdjave,puca pogled ka Italiji ,a mozete i da se okupate,ljubazan i fin deckonja,tako da pada i ona prica da nas kuliraju i izbegavaju i te gluposti..cak dok smo trazili taj kafic,neka zena,koja ocito i zivi tu ,polomi se da nam objasni kako da nadjemo lokal...Vis sta ti je EVROPA jos malo slika iz starog grada.. hrvatska macka i Turski medenjak..hahahah Posle lutanja kroz kameni lavirint,nalazimo stek kafic... ulaz,tj prolaz... a sa druge strane... do jaja... Sedamo mi ,kad neko:momci jel vam ne smeta da ja lezim ovde??Neka riba lezi pola m od naseg stola...mi kao naravno da ne smeta cak sta vise odgovara Udjemo mi u pricu sa njom kad ona iz Bg a sa B Brda ,dosla sa drugaricom kod drugarice koja zivi u Dubrovniku,he extra ko nekada u staroj jugi,svi se druze.. evo je... pala je tu razmena i brojeva ,a zamal se ne ogrebasmo za nocenje u Dubrovniku,nogo im bas puna gajba,a mozda su se uplasile i Turcina u svakom slucaju popismo mi po jedno njihovo,ostasmo cak i duzni par kuna konobaru,jbg,malo smo zamenili evropskih,a skupo sve... ...e pa Dubrovniku,lijep si,al mi je drai i lijepsi Kotor,dal zbog groznih i za oko neprihvatljivih turista,dal zbog jakih cena,dal zato sto si njihov.... sedamo mi na slotije i begamo u srpski HN Usput nam Dobrila javlja da svratimo u market *voli* da kupimo neke zajebancije,pravi nam lazanju veceras.... aj laku noc...... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Septembar 2, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Pratim i planiram... još 4 dana pa pravac Montagna Nera 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 2, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Sutradan smmo ceo dan blejali i vrzmali se po Herceg Novom,nista specijalno i zanimljivo nismo cinili,mozda zato sto je doslo vreme da se oprostimo od Stefana,Dobrile,Korta,nase hipi komune i ovog lepog grada. Plan je da se spicimo do Bigova gde nas ceka ekipa sa Dorcola takodje bikeri.... I idemo u Bigova,a sta ostavljamo iza sebe... HN nocu iz barke... nocno bezuspesno pecanje iz barkice... Tursko groblje ... kazem bezuspesno pecanje na nekakvog jeza...i ako je turcin mag za recno pecanje... skver i barkicu... prelepi stari grad i bezbroj stepenika... .....ali zato nas cekaju novi putevi i dogodovstine u prici odva bracanina... Odlucujemo se da presecemo zaliv i ukrcavamo se na trajekt Kamenari-Lepetane i za cas Stizemo nadomak Tivta Brzo stigosmo do Bigova,malo ribarsko mestasce,gde nasi drugari Boca(r1) i njegov burazer Branko(z750) imaju kucicu,sa njima je jos i moja drugarica i koleginica,a od nedavno i Bocina devojka Tamara(cbf125) i Voja(bevely 500),medjutim samo nam je Bandzi bio motorom,ostatak bike tima je dosao kineskim ferrarijem tj Tamarinim grande puntom... Ekipu smo inace nasli kako zdere u kafani na samom ulaski u Bigova,bukvalno smo se samo pozdravili popili kaficu,skinuli torbe sa motora,istusirali i zapucali u Budvu sa Stefanom koji je krenuo sa nama na R6 ici... U Budvi inace treba da se nadjemo i sa mojom bivsom devojkom koja je tu sa drugaricama... Budva ,stari grad....ostatak je vasar za maloletnike.. lep je stari grad,ali je guzva nesnosna,bukvalno su zastoji na setalistima i kroz ulicice starog grada... Stefke uzima vodu i pali nazad u HN,kaze nije on za ovo,potpuno ga razumemo... Uros,Adriana,moja bivsa Sara i ja ....Za uspomenu... Vratismo se bogami kasno za Bigova,ovi zaspali ,a ne obezbedise nam krevete,posto je ta kuca ustvari izdeljena na apartmane koji se izdaju,a svi su zauzeti...Au sta sad,nista spavacemo u Puntu Uros "vozi "a ja pored...Zaspasmo mi nekako,kad eto ti negde pred zoru bum bum tuc tuc i to do daske,ja skocim,pa levo desno,ama ne znam de se nalazim...provali da je Turcin nogom dao kontakt i upalio se radio,naravno ovi su to do daske pojacali,dok sam ja tako slogiran pokusavao da utisam i ugasim kontakt,Turcin se prepade pa kao sta ti je sta ti je ,de ces na mene,pa sve nogama po sireni tu tu tu tu....HAHAHAHAHAA,upisali smo se od smeha posle,dok se ostatak malenog i mirnog Bigova razbudio i jebao nam milu majku HAHAHAHAHA top!!! 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 7, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Prodje nekako i to smesno vece u apartmanima grande punto Malo se pokrivismo ,al nije strasno,ni blizu kolko smo mislili da cemo. E sad valja dogovoriti kuda za ovaj dan... Mnogo nas je ,tesko cemo se dogovoriti da idemo svi nedje,a i nema veze,pa nismo crevima vezani i onako svaki dan u Bg u blejimo zajedno u Centrali...Boca ,Tamara i Voja se odlucuju da kineskim Ferrarrijem peglaju za Budvu kod Bocinog drugara koji tamo drzi pizzeriju,Branko nece ni da cuje za vasariste,seda na svog Z a i ode da pegla krivine,a Uros i ja...pa gde drugde nego u zaliv i to ovim redom: Dobrota,Perast pa Kotor Pakujemo stvari u kofer i pravac kupanje u Dobroti... zabosmo u neki fic na vodi,pa red kafe red kupanja,malo skakali ,malo se suncali,pa ogladneli,aj jescemo u Perastu... Parkirasmo krave na ulazu u Perast,pa da malo prosecemo i bacimo oko sta se i za koliko nudi po restoranima.... usput...stara skola ,nova skola evo ga,covek svinja u elementu hahah a ni ja ne zaostajem.... ostalo je nista .... Dobro sta sad..? Mogli bi da svucemo jos jednu fuka u nasem omiljenom kaficu Pirat... idemo dalje,jos malo slika sjajnog Perasta... Tu popismo jos jednu kafu,okupasmo se,istusirasmo,presvukosmo,pa polako za Kotor Parkiramo na cuveni plato sa motorima ispred ulaza u stari grad,pa krecemo malo ka marini... svasta nesto tu ima... Al nas vise ovo zanima... Napravismo jos koji djir po kamenim plocama starog grada i oprostismo se od Kotora,al docicemo opet uskoro...Kolko pocetkom sledece godine... Sedamo na masine i lagano peglamo za Bigova...Ekipa se vec vratila i odosmo do restorana da hasnemo nesto...Ovaj put svi smo na okupu... Fino se nazdrasmo i ove veceri spavamo u krevetima,uubacili su po komad u obe sobe,Uros se naslusavao Brankove i Vojine politicko verske besede,a ja sam drzao svecu Boci i Tamari U svakom slucaju bolje nego u Puntu....To je to,sutra se rastajemo i od ove ekipe i peglamo dalje,ka Adi Bojani,jbg blizi se kraj putesestvijima dva bracanina... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...