srbbenda 96 Napisano Avgust 22, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Данас су у центру Лучана пали другови мојих клинаца ,са Томос аутоматика,због тога што се стопало сувозача набило у жице задњег точка.Мопед је био неисправан за саобраћа(неисправна светлосна сигнализација и неисправне кочнице),мопед је био нерегистрован,возач није имао дозволу за управљање мопедом(13 година),возило је регистровано за превоз једне особе,возач и сувозач нису имали кациге,сувозачу је нога упала у жице задњег точка,при чему су настале повреде скочног зглоба(кидање скоро свих лигамената и ломљење костију зглоба). Јуче сам моје и ове клинце који су настрадали упозоравао на то да не треба да возе тај мопед из више разлога,а и данас су били у мојој близини(на базену). Баш ми је жао овога ,а овај пост пишем из намере да скренем пажњу родитељима који купујумопеде и скутере деци која нису дорасла да полажу за управљање истим. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 22, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa đe u Crnu Hroniku, ovo je za Motoristi na Drumu, BUKVALNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6808 Napisano Avgust 22, 2013 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj! Ali nemoj baš u "crnu hroniku", prepade me još više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Avgust 22, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Молим модератора да ову тему премести тамо где јој је место! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...