fachoo 0 Napisano Avgust 22, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan zovem se Faris i iz Sarajeva sam na motorima sam odkad sam prohodao trenutno imam piaggio beverly 250 cruiser i yamahu fz6n zanima me izgradnja bobbera i nadam se da cu ovde naici na korisne savjete hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 22, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 22, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Farize i dobro dosao. Verujem da ces naci trazene informacije kao i pravo moto drustvo koje je tu da pomogne. Ukoliko ti bude potrebno kontaktiraj me privatnom porukom da ti dam tel. jednog beogradskog udruzenja veterana i klasika, mozda od njih mozes da dobijes jos koji savet. Mislim da ces ovde naci i par drugara sarajlija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 940 Napisano Avgust 22, 2013 Zainteresovan, 277 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan zovem se Faris i iz Sarajeva sam na motorima sam odkad sam prohodao trenutno imam piaggio beverly 250 cruiser i yamahu fz6n zanima me izgradnja bobbera i nadam se da cu ovde naici na korisne savjete hvala http://www.motosvet.com/tabla/topic/37872-503bobbers/ Tip je iz Maribora....priprema i neko druženje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...