andrejp 24 Napisano Mart 28, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa danas smo Dexter, Andrej i ja videli grupu klinaca na najnovijim R-ovima, naravno bez kaciga... Dace Bog da ce nekad i oni da svrate na forum i procitaju ovu Crnu Hroniku... Valjda ce tad skapirati da se zivot gubi strasno lako cak i sa kacigom, a pogotovo bez... Samo da dodam i potvrdim... strasno, pa koliko puta treba da se dese ovakve stvari... Sinoc smo malo vozili i svratili na klopu, i 10min kasnije se pojavila grupa "moto chobana" ne znam kako bih ih drugacije opisao :evil: Svi na Rovima bez kaciga, uglavnom mladji, puni sebe i sa stavom "mnogo smo jaki". "Parkirali" su motore na sred desne trake (!), valjda da pokazu kako su kao nekakva kvazi-moto-banda sta li? Onda su malo gubili vreme (nista nisu jeli, jebiga nema se para i za benzin i za klopu), onda su malo maltretirali ljude ispred palacinkare tako sto su palili i turirali motore, a onda su kao po komandi poskakali i upalili masine, i uz mnogo rpm odjurili.. dakle stvarno DNO, eto toliko. Ah da, jedan je valjda umislio da je Justin Timberlake pa je stavio belu kapicu (!) na tikvu, dobro je i to kad nema kacige.. Najiskrenije, mislim da medju njima nije bilo 5 grama mozga. Ljudi manite se kretenarija na motoru, ako vam je bas do stuntova uzmite lepo pa to radite na nekom izolovanom putu. I utrosite svojih 5 minuta, skrenite paznju kad neko stane na semaforu pored vas bez kacige, recite mu... mozda vas i poslusa, mozda nekome spasite zivot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 28, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa danas smo Dexter' date=' Andrej i ja videli grupu klinaca na najnovijim R-ovima, naravno bez kaciga... Dace Bog da ce nekad i oni da svrate na forum i procitaju ovu Crnu Hroniku... Valjda ce tad skapirati da se zivot gubi strasno lako cak i sa kacigom, a pogotovo bez...[/quote'] Samo da dodam i potvrdim... strasno, pa koliko puta treba da se dese ovakve stvari... Sinoc smo malo vozili i svratili na klopu, i 10min kasnije se pojavila grupa "moto chobana" ne znam kako bih ih drugacije opisao :evil: Svi na Rovima bez kaciga, uglavnom mladji, puni sebe i sa stavom "mnogo smo jaki". "Parkirali" su motore na sred desne trake (!), valjda da pokazu kako su kao nekakva kvazi-moto-banda sta li? Onda su malo gubili vreme (nista nisu jeli, jebiga nema se para i za benzin i za klopu), onda su malo maltretirali ljude ispred palacinkare tako sto su palili i turirali motore, a onda su kao po komandi poskakali i upalili masine, i uz mnogo rpm odjurili.. dakle stvarno DNO, eto toliko. Ah da, jedan je valjda umislio da je Justin Timberlake pa je stavio belu kapicu (!) na tikvu, dobro je i to kad nema kacige.. Najiskrenije, mislim da medju njima nije bilo 5 grama mozga. Ljudi manite se kretenarija na motoru, ako vam je bas do stuntova uzmite lepo pa to radite na nekom izolovanom putu. I utrosite svojih 5 minuta, skrenite paznju kad neko stane na semaforu pored vas bez kacige, recite mu... mozda vas i poslusa, mozda nekome spasite zivot. ja se vec danima nosim mislju da motor POTPUNO PRESTANEM DA VOZIM PO GRADU. Fino u kola, gde treba, a onda vikendom u sedlo i sto bi rekao Dirty - ajd' zdravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Mart 28, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan andrejp Ah da, jedan je valjda umislio da je Justin Timberlake pa je stavio belu kapicu (!) na tikvu, dobro je i to kad nema kacige.. A sto bi mi bilo kome bilo sta objassnjavali? Nek se lome njihov problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Mart 28, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vjerujem :shock: Pocivaj u miru :cry: :cry: :cry: :cry: pocivaj u miru druze :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 31, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Danas dolazio Paun kod mene i rekao mi da pogledam ovu temu i rekao mi je da je on poginuo. Odjednom mi je bilo nesto teze iako ga nisam poznavao licno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...