drmilos 1 Napisano Avgust 20, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nbg Prijavi odgovor kao problematičan Vidim po oglasima yamahe r6 registrovane na 25kW pa me zanima kako to rade i da li je legalno ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 20, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom na granici pri uvozu ili ako je ''preko'' imao blokadu pa je tako zaveden. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spartanz 28 Napisano Avgust 20, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan potpuno legalno, imaju i da se nadju originalne blokade cak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilos 1 Napisano Avgust 21, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nbg Prijavi odgovor kao problematičan Onda je bolja varijanta uzeti 600cc sa blokadom pa je skinuti nego da se patim sa ovim od 250cc ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Avgust 21, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neces patiti a ako si mislio da ides da vidis onu R6 iz bovog sada na 25 kw ne vredi taj je bila polupana ima mnogo ulaganja ako hoces da bude ok;ja bio video i razocarao se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Avgust 21, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan NAravno da ti je najbolja varijanta da uzmes 600cc sa blokadom. Jer ako uzmes 250cc veruj mi hteces nesto jace posle par meseci Ja sam uzeo prvi motor R6 bez blokade i sve je ispalo super. Mada ja sam imao blokadu u glavi i kad sam ga uzeo saltao sam brzine na 4000 obrtaja Rovi od 600 su pitomi do 6000 obrtaja ne znam cemu fama da nisu za pocetnike. Nisu za kurcevite klince ali za sve normalne ljude koji su svesni svog neznanja od mene preporuka i savet, pamet u glavu i samo polako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Avgust 21, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan ali imas i ludake koje voze kao na stazi i zato nije dobar za pocetnike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Avgust 21, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan ali imas i ludake koje voze kao na stazi i zato nije dobar za pocetnike Nema pocetnika koji voze kao na stazi, jer je taj tip voznje vrhunac umeca voznje motora. Da bi vozio kao na stazi moras da imas muda i iskustva, da oboris motor kako treba. POcetnik koji krene da obara motor kao ''pro'' je za psihijatriji, i za takve me boli uvo da li ce da se razbiju. Ja kad pricam o pocetnicima pricam o normalnim ljudima koji znaju da polako dodaju gas, koji su spremni da uce,i koji su svesni koliko ne znaju Taj R6 moze da se vozi polako, kao i neki motor od 50 konja manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Avgust 21, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan ispravka tera 1 i 2 3 do crveno pa onda se zakucaju negde da moze da se tera polako ali mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Avgust 21, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pricam iz licnog iskustva. Da, moze da se tera polako ,cele prve sezone sam tako vozio Posto vidim da vozis 250cc na osnovu cega mislis da ne moze da se vozi polako? Cuo si od nekoga? Ko kupi 250cc a planira da vozi 600cc, a normalan je , se samo cima oko prodaje kasnije a i izgubi novac. P.S I sa 250cc mozes da se zakucas negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Avgust 22, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan nisam od onih cuo sam od nekoga znam zato sto vozim i 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 16, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan I kazete ne valja taj iz Novog Sada? A bas sam ga merkao poslednjih par dana kad sam ga video, prelazim na A2, pa me zanima tako nesto najvise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Septembar 17, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan jedino ako ces da menjas viljusku i bog zna da li je kriv ram,ulje je vlasnik navodno menjao,maske drze obicnim srafovima a ne originalnim,i taj motor ove godine bio ofarban u drugu boju ali vlasnik nije priznao da je motor ofarban a znam posto su oba motora uslikana na istom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...