mikamoto 161 Napisano Avgust 23, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stigoh sa Kosmaja,prvi utisak veoma pozitivan. Prvo srdacna dobrodoslica od strane domacina i domacica ha, ha. Ulaz samo 200 din. gratis kafa i klopa (odlicna riblja corba), Prostor ispred bine ravan, cist i prostran. Ko ima sator kamp sa dosta hladovine, cisti WC-i,voda i sve u svemu sve lepo organizovano, pa ko je zeljan voznje i zezanja pravac Kosmaj. Ja sutra odoh ponovo jer sam na 35 km. Pozdrav organizatorima mc PEACE MAKER-ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Avgust 23, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan komso kad ides sutra mozda mozemo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Avgust 23, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo odlicno.Prijatno iznenadjen.Bravo za sugradjane.Petak oko 150 motora,ono sto bi posebno istakao je dobrodoslica na ulazu i ne preglasna muzika tako da se slatko ispricasmo.Bravo jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Avgust 24, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan bio sam popodne,jako prijatno mesto,sve sredjeno i na svom mestu,cisto lepo i kulturno,nensi se sepuri na crvenoj babi i tako to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Becollino 0 Napisano Avgust 24, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan bio sam popodne,jako prijatno mesto,sve sredjeno i na svom mestu,cisto lepo i kulturno,nensi se sepuri na crvenoj babi i tako to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Avgust 24, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre stigli sa Kosmaja.....MOKRI DO GOLE KOZE Nismo poneli kisna odela Lepo uredjen skup i odlicna organizacija samo sto je nevreme pokvarilo sve....a i mi se sjebasmo pa krenusmo za nazad i uhvati nas pljusak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Avgust 24, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Babi??? BEBiiiiiiiii.... uvredices mi crvenu bebu pa ce da te utepam Divno mesto za kamp, divna ekipa, divni domacini... zbog kise mi je maalo manje zao sto sam morala da odem ... jedno sam sigurna...dogodine opet...pozdrav! Sent from my Televizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 24, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan komso kad ides sutra mozda mozemo zajedno 'ebiga, kasno videh a i pakujem se za dve nedelje putešestvija- sabajle. Ovo što sam ja video , jedno od boljih događanja ove vrste na jednom od prikladnijih prostora. Da se razumemo, nisam član kluba pa da budem pristrasan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Avgust 24, 2013 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je sve veoma lepo sredjeno i organizovano,svaka pohvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Avgust 25, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Extra lokacija i organizacija,uhvati nas kisa mokri do gole koze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakMr 31 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 25, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Pasulj je bio odlican, defile takodje. Prelepa lokacija za druzenje, ali kisa zajebala stvar. Drugi put vise srece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 25, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan jako lep skup,veoma gostoprimljivi ljudi,organizacija vrh vidimo se i dogodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Avgust 25, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan komso kad ides sutra mozda mozemo zajedno 'ebiga, kasno videh a i pakujem se za dve nedelje putešestvija- sabajle. Ovo što sam ja video , jedno od boljih događanja ove vrste na jednom od prikladnijih prostora. Da se razumemo, nisam član kluba pa da budem pristrasan. nesporazum druze,ja sam mislio na mog komsu-nick mikamoto nista strasno greska u koraci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Avgust 25, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan Babi??? BEBiiiiiiiii.... uvredices mi crvenu bebu pa ce da te utepam Divno mesto za kamp, divna ekipa, divni domacini... zbog kise mi je maalo manje zao sto sam morala da odem ... jedno sam sigurna...dogodine opet...pozdrav! Sent from my Televizor mislio sam baby,pa ispade baba,greska heheheheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Avgust 25, 2013 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo dobro do tuce. Bas je lepo kad neko izudara nekoga, izvadi noz, pohvali se u kom je klubu (valjda je taj klub iznad svih) i jos vise se pohvali da radi za tog i tog (necu da kompromitujem coveka) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Avgust 25, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan tome vec nisam prisustvovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 25, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bljuc ! I onda se beče kad kažem da ne idem po moto skupovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Avgust 25, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo dobro do tuce. Bas je lepo kad neko izudara nekoga, izvadi noz, pohvali se u kom je klubu (valjda je taj klub iznad svih) i jos vise se pohvali da radi za tog i tog (necu da kompromitujem coveka) Ako ga navodiš kao NN onda si dzaba pisao... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky70 20 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki VN2000 Vulkan Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega , svaka čast na organizaciji . Domaćini su se potrudili da sve bude na svom mestu . Kiša jeste pokvarila program , ali je Vještica Nenad i njegov bend , izvukao stvar . Momci su isprašili direkt ispod šatora , tako da je sve bilo još prisnije A što se tiče tuče , i nije baš bila tuča , rekao bih pre da je bio mali nesporazum , i posledica ispijanja jedno 15-ak flaši vina , tokom celog dana . Možda i nekog kompleksa koji je sakriven negde u podsvesti Sve u svemu , skup je bio odličan i mesto fenomenalno za održavanje istog . Sve pohvale i želja da se tradicija nastavi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Avgust 25, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija odlicna,cela prica je mogla da bude jako dobra da kisa i oluja nije pocela ! Ali i pored toga,drustvo se skupilo ispod satora,dok je napolju pljustala kisa...Slavilo se,pevalo,skakalo,pilo a koliko cujem i tuklo ! Sve u svemu,organizatori moto skupa,clanovi kluba MK Peacemaker,zasluzuju samo reci hvale,jer iako je bina spustena i nije bilo nikakve muzike,doveden je drugi bend koji je zabavljao preostale bajkere uz pomoc jednog bubnja i dve gitare... Svaka cast i vidimo se dogodine ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 25, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan I u subotu i danas sam prosao pored kampa moto skupa. Posto sam poslom isao na Kosmaj a jurio nazad u BG zbog privatnih obaveza nisam stao da se pizdravim ali sam primetio da je skup lepo organizovan i da su se potrudili da sto manje naruse pritodu Kosmaja. Danas u povratku, kad su se satori vec pakovali, primetim i auto pun plasticnog djubreta pa sam pretpostavio da je organizator zasluzan i za to. Cestitke i pohvale a druzenje sledece godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Kosmajci svaka cast.Bilo je mnogo dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...