Chris95 28 Napisano Avgust 20, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan kod ovlascenog dilera VMOTO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilos 1 Napisano Avgust 20, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nbg Prijavi odgovor kao problematičan pa po zakonu ne smes da teras 120 Inace svi postuju ogranicenje od 120. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 20, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan kod ovlascenog dilera VMOTO GT650R? http://badboy.rs/index.php?route=product/category&path=6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Avgust 20, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan pricamo o GT 650 znaci naked za GTR vidi sa ARchi-jem on zna cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 20, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Našao http://badboy.rs/index.php?route=product/product&path=5&product_id=31 2011, al nov motor, umanjenje je negdje oko 1000€, bogami dobra prilika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja7 31 Napisano Avgust 24, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Ninja jer je sigurno kvalitetniji motor od korejanca a i manje ces love izgubiti kad budes prodavao motor... srecno sa kupovinom ako jos nisi pazario... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Avgust 25, 2013 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ninja, zato sto je kvalitetan motor, sigurno kvalitetniji od gt-a. Nije ni gt los, naprotiv, ali je kawasaki bolji. Proizvodi se sad vec par godina, radili su dosta izmena imas testova i poredjenja za hondom cbr250 mozes procitati i videti sta su pohvalili a sta ne. Evo ti putovanja na hyosung-u od Svedske do Nepala, nisam citao sve ali mislim da ga je sluzio ok sto sam procitao tek je pred kraj dosta oslabio motor. http://www.mortenhustveit.com/mc-2011.html Ja sam, opet, za ninju. Jedini problem je što ovi motori nisu za visoke ljude. Pogledaj visinu test vozača i biće ti jasno: 155, 165 i 175 cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja7 31 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam propustio ali covek ni ne rece visinu...ako je visok onda ce smesno izgledati na oba...mada, cini mi se da je korejanac malo veci, ali nisam siguran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Avgust 25, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan koreanac je veci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilos 1 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nbg Prijavi odgovor kao problematičan mislim da 180cm nije neka visina koja cem i predstavljati problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Avgust 25, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan sve zavisi posto moze biti visok 180 a da bude sirok kao vrata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilos 1 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nbg Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah nisam bas ni toliko sirok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja7 31 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan http://cycle-ergo.com/ ides na +add motorcycle pa izaberes marku i model pa na options da namestis cm umesto inch-a, upises visinu i gledas sliku kako ces da izgledas na motoru... vrlo koristan sajtic... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Avgust 25, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan ne radi kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spartanz 28 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan da se javim i ja kao Vlasnik GTR-a,Gospodinu sto rece da ce ga smoriti za mesec dana nek ne lupa gluposti Vozio sam i 600 i 750 i mogu da ti kazemda me nije smorio,vuce skoro kao GS500sto mislim da je i dovoljno,ide oko 155 160,trosi 3,5 na 100Km,ima veciti gabarit od ninje 250,na otvorenom putu sa 120 mozes opusteno da kruziras iako je to nedozvoljeno po zakonu a da ne pricamo o zvuku pogotovo ovaj moj sa Dragon auspuhom i BMC filter(vazduha)mislim da nisam nista zaboravio,ako te zanima jos nesto pitaj slobodno samo ti prijatelju vozi tu biciklu niko ti ne brani. i ja pricam iz licnog iskustva. posle mesec dva kad udje u fazon sa voznjom, kad mu sedne neko pozadi nek se javi kako mu ide motor. moras da maltretiras motor da bi isao, vuce se. muka je i sa 600 kad nekog vozis a ne 250 iz koreje, i ne , ne vazi se ako si obrnuo komsijinu 600 oko zgrade 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja7 31 Napisano Avgust 26, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan ne radi kako treba Mislis da nisu dobro odradili odnos ili nece da ti otvori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan odnos nisu dobro odradili sve sam podesio i izgledam kao godzila na motorima koje sam imao i koje imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Caletove motore sam vozio tako da znam o cemu pricam,Vidi se da nisi ni probao 250 V2,sta ima veze sto je 250 iz koreje?Pa koliko znam ne bi trebalo divljati sa suvozacem/suvozacicom nije zbog mene nego zbog njih,i posle mesec dva kako ti kazes nikako ne moze uci u fazon on ce samo to misliti ali treba dosta godina da prodje da bi usao u fazon i da bi nasao sve Granice motora ;)ne volim da vozim tudje motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Avgust 26, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Polemika je suvisna ako niste probali doticni motor ili pak kawasaki ninju 250, kao sto je ja nisam vozio pa je ni ne spominjem. Motor i sa suvozacom ide 140, bar ovaj beli o kome Chris prica, a koji sam mu ja prodao Takodje, zeznuh se za bandita, upravu je kolega, GT 650 je u klasi SV-a, a najjeftiniji Suzuki SV star do 5 godina na oglasima je 3500 eura sa dosta km na satu. Opet, svako bira ono sto mu se svidja i potpuno razumem ljude koji ce kupiti Horneta 650 ili Bandita, ali i ovaj motor je skroz na mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7957 Napisano Avgust 26, 2013 Drug član, 3280 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide Korejancu, samo zbog agregata, V2 je V2.... Povlači iz malih obrtaja, ne moraš da mu zavrćeš muda da bi išao. A ko nije probao GTa nema pravo glasa. Kawa je mala i tanka, ko bicikl u poređenju sa GTom. I lepši je mnogo. To što Srbi sumnjaju u kvalitet Hyusunga to je zato što su zadrti i puni predrasuda, ovde je još uvek Golf 2 pojam automobila. Isto tako većina priča da je Kawa najveće smeće među Japancima, i šta ćemo sad?! Opet predrasude. Hyusung Agila je pre koju godinu proglašena za najbolji kruzer u svetu (i Harljia i sve ostale ostavila iza sebe). Vremena se menjaju dragi moji, i baš ko što neko reče, kad su se pojavili Japanci svima su bili smešni, a vidi ih sad... A moj savet ti je da odeš i provozaš oba motora, ka'šće ti se samo. Uzdravlje 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike mog motora(prljav je znam ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1145 Napisano Avgust 26, 2013 Zainteresovan, 286 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Samo cu postaviti jedno pitanje - kome i po kojoj ceni ces posle prodati Korejanca sa npr. 35-40k na satu? Vidjao sam 5 god. stare 650-ice po 1300-1500e na oglasu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno bas me briga jer vozim nov motor i vozicu se za sve pare nema nista da ulazem u njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano Avgust 26, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kraj diskusije... kolega neka pazari pa neka postavi slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5140 Napisano Avgust 27, 2013 Drug član, 1901 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Te 650 su 2005-6 godište i postoji dobar razlog zašto su tako jeftini. Tad su imali problema sa agregatom, i to je na kasnijim godištima sređeno. 250 nisu nikad imali problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...