mali_ludi 2 Napisano Avgust 18, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Sprint Maxx Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Ja sam Goran iz Doboja, 17 godina. Motore vozim već duže vrijeme, luda porodica, pa se moram sa njima uklopiti Vozao sam svakakve motore, ali najčešće sam ja skutera, ovo mi je drugi do sada, Sprint Maxx 50ccm.. *ebe me na svakom koraku, popravim jedno pokvari se nešto drugo i tako sve u krug, ali ako Bog da sledeći mjesec ga planiram mijenjati za Keeway Superlight 150, pa ćemo vidjeti kako će me on služiti.. izvinjavam se što sam ovoliko odužio, sve u svemu, hvala Bogu što sam naletio na BJBikers forum i najverovatnije ću se i vama zahvaljivati kad nešto budem za*ebo.. :D Pali gumu, a ne dušu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Avgust 18, 2013 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan E pa mladi covece, dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_ludi 2 Napisano Avgust 18, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Sprint Maxx Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas našao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Avgust 19, 2013 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao mladicu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spale82 56 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Aprilia Pegaso; BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...