Almighty 445 Napisano Avgust 17, 2013 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Postavljam oglas umesto mog dragog kuma koji na zalost nema dovoljno postova, a za motor garantujem licno, znam koja ga je BABA vozila Godište: 1994 Zapremina:250 kubika Prešao 42.485Km Registrovan do 16.05.2014. i vodi se na mene, motor je na BG table Upravo uradjen servis (zamenjeno ulje sipan Ipone V machine 15w50, filter za ulje, svećice, očišćen i podmazan filter za vazduh (pošto je sunđerni)) Gume su nove prešle ukupno 5.000Km i stare su 6 meseci i u odličnom stanju, pre 10.000km su stavljeni novi lanac i lančanici, isto u odličnom stanju. Od dodatne opreme ima torbu za alat na prednjoj vili, 2 bisage Iron Horse od po 17 litara, pre 2 meseca je stavljen Spaanov sisi bar sa naslonom i distanceri za bisage naručeni novi od ACY-a, stavljeni su novi zadnji amortizeri sa viraga 535. Cena za ovu lepoticu iznosi 1.650 eurića, zamene me ne interesuju, pre neki dan sam pazario XJ600N, tako da mi ni jedan drugi motor-skuter-auto ne igra igru osim sarenih novcanica. Kontakt Telefon 069/123-7900 Nebojša Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 17, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan odličan motor stim što je sada jesenji popust od 100€ a postoji prostor za još malo korekcije za ljude sa foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...