SHOKLA 1751 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Jos ga niko nije pogledao. Jel Kikinda suvise severno? Ili je cena niska, pa ljudi misle da je motor krs? Mozda ga nisu pogledali, ali su GARANT pitali KOJA JE ZADNJA CENA... Da, Kikinda je prilicno daleko, barem u ovo zimsko doba. I, da, kad god je cena EXTRA povoljna, sumnja se na uvaljivanje "macke u dzaku", znam iz iskustva prodavca. Lep motor, i srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Januar 25, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Oces da prodas kofere odvojeno? Jedino, ako potencijalni kupac bude hteo bez bocnih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Januar 25, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jos ga niko nije pogledao. Jel Kikinda suvise severno? Ili je cena niska, pa ljudi misle da je motor krs? Mozda ga nisu pogledali, ali su GARANT pitali KOJA JE ZADNJA CENA... Da, Kikinda je prilicno daleko, barem u ovo zimsko doba. I, da, kad god je cena EXTRA povoljna, sumnja se na uvaljivanje "macke u dzaku", znam iz iskustva prodavca. Lep motor, i srecno sa prodajom. Bas tako. Zvalo 20 ljudi sigurno, i kao: koja je zadnja. A motor kao bombona po smesnoj ceni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 26, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Morate shvatiti da je kriza sveopsta.Stavite cene,naravno kad dodje kupac nemojte glumiti baje nego gore dole 100 evrica,ako bas treze spustajte.Ja sam pre godinu dana bio kod kolege ,hteo da kupim bajk,i on nije hteo da spusti za sto evra koliko bi me izasao prenos,bile su lose gume,akumulator,diskovi,i da ne nabrajam.Taj motocikl je jos uvek na oglasima,samo ga je spustio za 450 evra,i jos ga nije prodao.Toliko. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako. I ja bi voleo da prodam motor za cenu za koju bi mogao da kupim isi akav jedno 5 godina mladji, ali sto kaze Sojic: "nece da moze Panticu..." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 26, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Oces da prodas kofere odvojeno? Jedino, ako potencijalni kupac bude hteo bez bocnih. Zapljunuo sam ih a tebi puno srece sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je oglas jos aktuelan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da, druze. Ako te nesto vise interesuje , pitaj na pp ili 0605836800 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Februar 15, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje ga niko nije pogledao. Daleko KIkinda. Trebaju mi hitno pare(kupujem kucu). Do marta cena 3100 sa sve 3 kofera. Od marta verovatno cena skace( kao i svim motorima). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 15, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan znas i sam da ta prica sa dizanjem cene od proleca odavno ne pije vodu...skinuces ti jos koju stoju za mesec dva samo tako ako ti je hitna prodaja 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Februar 15, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan kriza je debelo zakucala na vrata Srbije i licno milslim da je ponovo doslo vreme kao nekada,.....da je gotov novac postao vredniji od robe,,,,,,a i slazem se sa kolegom iz predhodnog posta .......da vise ne pije vodu prica .....da ce na prolece biti vece cene,,,,,,to je bilo ranijih godina,,,,,,,,inace motor jeste lepo skockan bas sve ima od opreme za nekoga ko voli da udobno putuje 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 17, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav izgleda kako mi se cini da cu ja prvi otici u kikindu po motor posto je moja honda shedow danas kaparisana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 17, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav izgleda kako mi se cini da cu ja prvi otici u kikindu po motor posto je moja honda shedow danas kaparisana mogu da ubrzam proces prodaje ako vlasnik hoce skodu fabiu iz 2002 i nesto evreja mozemo da radimo poso Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Februar 17, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav izgleda kako mi se cini da cu ja prvi otici u kikindu po motor posto je moja honda shedow danas kaparisana mogu da ubrzam proces prodaje ako vlasnik hoce skodu fabiu iz 2002 i nesto evreja mozemo da radimo poso Druze, iskljucivi kes. Moram da resavam neke stvari(kupujem kucu),... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 18, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Za oko 3000? Kolika je ta kuca????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 18, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav izgleda kako mi se cini da cu ja prvi otici u kikindu po motor posto je moja honda shedow danas kaparisana mogu da ubrzam proces prodaje ako vlasnik hoce skodu fabiu iz 2002 i nesto evreja mozemo da radimo poso Druze, iskljucivi kes. Moram da resavam neke stvari(kupujem kucu),... pozdrav moram onda da sacekam da se proda skoda pa onda mi donose pare i onda ja idem kod tebe i onda popijemo pozdrav janko kisac 064 8059989 kolega ima istu pa sam resio i ja a sad sve zavisi od vremene kad ...moglo se odmah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Mart 2, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...