Sale11351 131 Napisano Septembar 5, 2013 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Extra putopis, jos lepse fotografije. Koji aparat koristis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Septembar 5, 2013 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan @ profesor Ma svuda ima takvih tipova, ali necemo dozvoliti da nam oni pokvare putovanja. @ Čorta I bio je neki plan da se provozamo dunavskom magistralom, pa preko Zajecara i Sokobanje, da idemo za Makedoniju. Ne secam se vise sto smo promenili, ali sto kazes, dosta smo videli i ovako. @ Sale Canon 1000d sa nekoliko objektiva, mahom starih ruskih, jedan fisheye, i kit objektiv. Nista posebno, trebalo bi menjati opremu, ali potrosim lovu uvek na drugu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Septembar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan OK, onda kada budeš pravio neku turu Rumunija - Bugarska - East SRB, obavezno planiraj da odemo do Stare Planine i vrha Babin Zub! Yamaha je već tamo bila - zna put !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragon9103 16 Napisano Septembar 6, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ohrid Motocikl: BMW F650cs Scarver + Suzuki GSF650S Bandit k9 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura i odlicno predstavljena sa slikama i tekstom ,ujedno drago mi je da sam se upoznao sa vama na ovoj vasoj ruti kada ste kampovali u Ohridu u auto kampu Gradiste prisao sam vam i rekao da sam i ja biker i ako vam bilo sta zatreba tu sam ali ocigledno niste hteli da vam neko dosaquje u tom momentu . Pozdrav!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Slika covek ko za razglednicu Svidja mi se kako je opisan i oslikan putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Екстра..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...