Ficko 0 Napisano Avgust 16, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ja sam Filip Krnetic iz NS trenutno ne vozim nista dok ne polozim za a1 tad cu uzeti r125,ovako se vozikam sa tatom na cbr 600rr 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 16, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Avgust 16, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav buduci kolega Srecno na polaganju i kad polozim takodje srecno u ovom nasem saobracaju. I aj molim te, kad budes uzeo R125 napisi negde kompletne utiske, sestra se zaljubila u taj motor i planira ga jednog dana kupiti a utisaka bas i nema puno na zalost (bar koliko sam ja naletao). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...