Jump to content

Moto Zajednica

voznjica do manastira Manasije

Recommended Posts

• MK SO Zandarmerije, 608 postova
  • Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

Kao sto naslov kaze,juce se provozah do Manasije...poklopile su se cuvene kockice,koje nas sve muce,a niko ih jos nije video,ko zna,mozda su okrugle :) ,i krenusmo lagano...iz smederevske palanke,12 km do velike plane,tu na auto put,jos 12 km iskljucenje za svilajnac,5-6 km i eto svilajnca...

za sada put za desetku,dobro do plane mozda za 8-icu,ostalo odlicno...kroz svilajnac samo pravo i eto nas na putu ka despotovcu...put odlican,predeli lep.usput nisam stajao da slikam sve do pred kraj,jbg vrucina kad se stane:) za tili cas eto nas nadomak cilja :

nb4a.jpg

u despotovcu ima samo 2 krivine ,leva i desna :) par njih,i uskoro bi trebalo da se ukazu zidine koje okruzuju crkvu ...ali nema ih..smisljeno su u to vreme pravili utvrdjenja,cak i tako veliki objekat nije lako videti iz daljine...i posle jedne krivine ispred mene ovo :

qubd.jpg

stajem u hlad uz povisoke zidine na kojima dominiraju kule..

hz1m.jpg

prvi utisak je da je celo zdanje jednostavno-ogromno...ulazim u manastir,i kao uvek na tim mestima-mir,tisina,nebo na zemlji...ovde je vreme stalo...dalje necu pisati,reci cu samo-treba obici ovo mesto,osecaj vracanja u srednji vek,makar na kratko,je neopisiv...evo ostatak slika pa uzivajte.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 461 postova
  • Motocikl: Yasmina TDM '97

Boze zdravlje ispunice mi se zelja u Septembru da obidjem ovaj i jos dosta drugih manastira i utvrdjenja .... ceka se odmor :moto3: :moto3: :moto3:

Lepa voznjica i lepe slike :zdravo:

• MK SO Zandarmerije, 608 postova
  • Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

ja odmora nemam,svaki dan se radi,tako da ono vremena sto imam to je popodne i to je sve...al dobro... ispunim sebi pokoju zeljicu :)

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja