Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha dt 50 (MBK)

Recommended Posts

• U prolazu, 30 postova

novi sam,jako mi se svidja motor koji valjda prave po licenci Yamaha zove se Mbk x limit 50 2003 godiste nema ih bas po oglasima ali ima po google pa ako neko zna

karakteristike,potrosnja,brzina i ostalo posto sam nasao jedan

.Hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Yamaha Dt 50x

Pozdrav,vozim Yamahu Dt 50x koji je potpuno isti kao Mbk x limit 50,iako oces da kupis taj motor onda gledaj Yamahu dt jer Mbk x limit kao sto si i rekao nema kod nas..Moj je 2008 godiste,vozim ga skoro godinu dana i odlicno me sluzi,potrosnja veoma mala,brzina 100-105km/h,nista budzeno osim sportskog auspuha Leovince v6..Ako te interesuje jos nesto pitaj,neces se pokajati ako uzmes taj motor.

• U prolazu, 30 postova

Ja sam bio nasao jedan kod nas za jako jeftine pare a motor je super bio i radio kao sat,imao kit na 100 samo je imao nemacke papire pa zato bio jeftin,ali nije meni to problem nego covek dolazi kuci tek za 20 dana a necu da cekam,ocu ove nedelje da kupim motor, ili da umem keway exceed 125 ? jel znas nesto o njemu

• Dva tocka...All my life, 358 postova
  • Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700

У Француској је Мбк страшно популаран и доста вожен,издржљива мазга.... По свему што сам видео добри мотори

• U prolazu, 30 postova

imam jos jedno pitanje,posto sam ne strpljiv i nmg da cekam

dvoumim se izmedju dva motora

yamasaki sky 50 koji ide oko 80 a trosi do 2.5L jako udoban

ili yamaha tzr 125 93' koja ide oko 170 a trosi oko 6L jako jeftino sam naiso msm caletov drugar

Iskreno da vam kazem ja sam za full kros ,bez svetla icega za teren za izivljavanje ali sad sam u takvoj prilici da kros mogu da uzmem tek sledece leto a do tad nesto ocu drugo

tako da ni jedan mi ne odg ali moram uzeti neki nzm sta da radim,a da sipam svaki dan po 1000din ne nameravam.NEMOJTE MI PISATI SACEKAJ I TO JER NMG :) ahaha

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja