petarblok 0 Napisano Avgust 13, 2013 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan novi sam,jako mi se svidja motor koji valjda prave po licenci Yamaha zove se Mbk x limit 50 2003 godiste nema ih bas po oglasima ali ima po google pa ako neko zna karakteristike,potrosnja,brzina i ostalo posto sam nasao jedan .Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan46 1 Napisano Avgust 13, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd-Sremčica Motocikl: Yamaha Dt 50x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,vozim Yamahu Dt 50x koji je potpuno isti kao Mbk x limit 50,iako oces da kupis taj motor onda gledaj Yamahu dt jer Mbk x limit kao sto si i rekao nema kod nas..Moj je 2008 godiste,vozim ga skoro godinu dana i odlicno me sluzi,potrosnja veoma mala,brzina 100-105km/h,nista budzeno osim sportskog auspuha Leovince v6..Ako te interesuje jos nesto pitaj,neces se pokajati ako uzmes taj motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarblok 0 Napisano Avgust 13, 2013 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio nasao jedan kod nas za jako jeftine pare a motor je super bio i radio kao sat,imao kit na 100 samo je imao nemacke papire pa zato bio jeftin,ali nije meni to problem nego covek dolazi kuci tek za 20 dana a necu da cekam,ocu ove nedelje da kupim motor, ili da umem keway exceed 125 ? jel znas nesto o njemu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan46 1 Napisano Avgust 13, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd-Sremčica Motocikl: Yamaha Dt 50x Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je bolje da uzmes mbk ili ti yamahu nego keeway..Strpi se tih 20 dana i uzmi nesto dobro.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarblok 0 Napisano Avgust 13, 2013 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok,hvala ti u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan46 1 Napisano Avgust 13, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd-Sremčica Motocikl: Yamaha Dt 50x Prijavi odgovor kao problematičan Ako te jos nesto isteresuje oko motora slobodno pitaj.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Avgust 13, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan У Француској је Мбк страшно популаран и доста вожен,издржљива мазга.... По свему што сам видео добри мотори Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarblok 0 Napisano Avgust 13, 2013 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam jos jedno pitanje,posto sam ne strpljiv i nmg da cekam dvoumim se izmedju dva motora yamasaki sky 50 koji ide oko 80 a trosi do 2.5L jako udoban ili yamaha tzr 125 93' koja ide oko 170 a trosi oko 6L jako jeftino sam naiso msm caletov drugar Iskreno da vam kazem ja sam za full kros ,bez svetla icega za teren za izivljavanje ali sad sam u takvoj prilici da kros mogu da uzmem tek sledece leto a do tad nesto ocu drugo tako da ni jedan mi ne odg ali moram uzeti neki nzm sta da radim,a da sipam svaki dan po 1000din ne nameravam.NEMOJTE MI PISATI SACEKAJ I TO JER NMG ahaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...