konstruktor 253 Napisano Avgust 12, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem CDI za Yamahu tdr 125,2000god.Ponude ovde ilina pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Avgust 12, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dali imaš stari CDI možda može da se popravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 12, 2013 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda nije cdi nego namotaji koji napajaju cdi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Avgust 12, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da je u pitanju namotaj(jedan je),otpor mu je odgovarajuci a i na verglanju pali probnu lampu neznam koliki bi trebao da bude napon dok vergla pa nisam ni merio.Pikap kada ga spojim direktno na inastrument prilikom verglanja daje otklon kazaljke.Tako daje ostao samo Cdi i bobina koju cu jos koliko sutra proveriti. Stari Cdi imam a ako neko moze da ga popravi to je Joska bar ja drugog ne poznajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 13, 2013 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Bez motora ne mogu nista,jer o tom cdi-u ne znam nista. Ali.na ovom sajtu: http://www.transmic.net/en/home.htm ima savrseno objasnjeno kako rade cdi paljenja,kao i uputstva za samogradnju istih. Preporucujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...