Laka125 0 Napisano Avgust 12, 2013 U prolazu, 12 postova Motocikl: Honda NSR 125 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri novi sam na forumu i ovim putem bi zelio pozdraviti sve istinske bajkere i one ljudi koji bi ti zeljeli da postanu. Nego da predjem odmah na stvar na uclanjivanje na ovaj forum me primorao jedan problem koji nikako ne mogu da rijesim. Ovako, imam gore navedeni motor, za one koji nisu upoznati sa ovim modelim evo link slike znaci motor je identican kao sa slike https://www.google.b...376372202076711 Problem je sljedeci, kad upalim motor on sam daje gas i u leru ulijece u 11 hiljada obrtaja sajlu gasa je u redu ne zakiva, vec 2 puta sam skidao karburator i cistio ga ali opet se ponavlja taj problem znaci kad upalim motor na leru on radi u blokadi a u brzini motor nece da predje 3-4 hiljade obrtaja, pa sad ja vas pitam za vase misljenje i savjet nisam neki veliki strucnjak za popravljanje tih kvarova jedino sto znam su neke sitnice poput skidanja karb. i slicno e sad vi meni recite do cegla bi ti moglo biti, da li radim mozda gresku u necemu da li je neki saraf prezategnut ili otpusten, koji su moguci uzroci ? Isto prije 3 sedmice sam imao isti problem i ja fino uzmem karburator prukovam u vodi i operem poslije benzinom i vratim i sve radilo kako treba do prije 3 dana kad se opet poceo javljati taj problem .. nemojte mi se smijati ako sam nesto provalio ili krivo uradio, dobro dosla bi mi vasa pomoc. Hvala unaprijed ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Avgust 12, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vuce negde dosta falsh vazduha? Isprskaj karb i okolo sa wd-om na upaljeno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laka125 0 Napisano Avgust 12, 2013 U prolazu, 12 postova Motocikl: Honda NSR 125 F Prijavi odgovor kao problematičan Hmm bi li mi mozda mogao objasniti sta je taj wd posto prvi put cujem za taj izraz, sad sam zvao druga jednog sto se konta u motore i kaze da je problem smjesa goriva i vazduha pa sad mene zanima da li je moguce da ona crijevca mala sto idu u karburator nisu dobro pokopcana ili sta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Avgust 12, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan WD-40 sprej ... sad tek vidoh da si PROKUVAO karburator u vodi??????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laka125 0 Napisano Avgust 12, 2013 U prolazu, 12 postova Motocikl: Honda NSR 125 F Prijavi odgovor kao problematičan I sta sad da radim ? :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 12, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uf ja sam imao taj problem dok sam imao RS125, i nikako nisam mogao da ga resim, upalim motor i gas pocne da seta do nekih 7k obrtaja i nazad, jeste bilo do karburatora, vozio sam i kod majstora radi 2 dana i onda se problem vrati na kraju nisam imao vise zivaca i prodao sam ga, oteraj kod nekog dobrog majstora jbg ako nista ili juri novi karb ili novi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laka125 0 Napisano Avgust 13, 2013 U prolazu, 12 postova Motocikl: Honda NSR 125 F Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos neko kakav savjet ? :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan imam slican problem motor vrti obrtaje u leru ali u voznji nece preko 6k sta da mu se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...