Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki VN 2000

Recommended Posts

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Kawasaki VN2000 Vulkan

Šta mislite o Kawi VN 2000 , voleo bih da ga imam .

Možda i kupim jednog , narednih dana .

Svideo mi se na prvi pogled .

U pitanju je 2004 VN 2000 iz Leskovca , sa predjenih 32000 km.

Za sat vremena krećem da ga pogledam .

Ja imam 192 cm. i 150 kg. ,

pa sve do sada što sam gledao i probao ,

ne priliči ni najmanje mojoj "specifikaciji" 1neznam.gif

Vole bih da mi neko da neku smernicu ili savet ,

dali da uzimam ovo "čudovište" ili ne .

P.S. Moram da napomenem da nisam do sada vozio ništa slično , ni približno 1zvizduk.gif

Hvala unapred na odgovorima 0takoje.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• МК Братство, 1943 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 RT

Види ја немам пуно искуства али скоро сам једног видео на неком мото скупу и што се тиче габарита уклапаш се ...

• МК Братство, 1943 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 RT

Види ја немам пуно искуства али скоро сам једног видео на неком мото скупу и што се тиче габарита уклапаш се ...

• Svrati ponekad, 266 postova
  • Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36

Moze on i polako da se vozi, taman do kraja sezone da se naviknes na masinu i sledece nemas problema, uzimaj to 0takoje.gif

• U prolazu, 43 postova

Evo ovako , vratili smo se iz Leskovca , motor je stvarno "čudovište" , mislim da mi odgovara gabaritno .

Probao sam ga , vuče kao lud , jedini problem je što je motor padao :( , i ima razna sitna oštećenja na hromiranim delovima , ofarban rezervuar i prednji blatobran . Nema bisage i nema naslon za suvozača . U principu treba dosta da se poradi na njemu da bi se vratio na fabrički izgled . A da , i gume su gotove :( . Tako da bih voleo neko da mi odgovori , kakvo je vaše mišljenje kod takvih oštećenja , dali su delovi skupi , koliko košta farbanje i dali treba na nešto posebno obratiti pažnju kod kupovine motora koji su padali .

• Svrati ponekad, 295 postova

Gume su paprene, imas Matu kod tebe u Mladenovcu pa ga pitaj za tacnu cenu. Hromirani delovi su za Suzuki M1800 bili nenormalno skupi (trebale mom drugaru) ako porucujes original. Vecina ih je plasticna (razne oplate) ali kosta kao da je zlatna. Motor koji si probao ima 350 kg, ti jesi krupan ali takav motor nije za grad, uzmi i to u obzir. Vidi koliko je i registracija, jer za moj (805 kubika) sam pre par dana platio 22000...

Sto se guma tice, M1800 ima zadnju gumu 240 pa je cena da ti se smuci. Moguce da je na VN2000 zadnja guma tanja.

• U prolazu, 43 postova

Hvala Spale na savetu , Mata mi je komšija pa ću da proverim za gume . Ali mi drugar reče da su valjda gume jeftinije u Nemačkoj , kao ako su kod nas 200€ te su u Nem. 70€ 0zbunjen.gif JBG , nemam pojma .

A što se tiče motora , da odeš do trafike da kupiš cigare - NIJE , težak je za manevrisanje , čak i meni .

Ali mi smo (supruga i ja ) i hteli da uzmemo neki motor za dalji put , tipa obilasci Srbije vikendom i možda par puta godišnje neka Evropska zemlja . Što bi neko rek'o : "poludeli pod "stare" dane." popovanje.gif:);)

• Svrati ponekad, 295 postova

Jedino ako si bas ljubitelj kruzera, inace za vas dvoje i to sto paniras mnogo ce ti bolji biti Strom ili Varadero. Imao sam Strom-a 1000, ne pricam napamet.

• U prolazu, 38 postova
  • Motocikl: XVS1300 Midnight Star

Vidim da ste se odlučili i kupili Vulcana. Nisi se prešao!!! Supruga i ja godinama putujemo po okolnim zemljama cruiserima i odlični su za putovanja. Prvo smo jahali XVS 650 Classic (2006god.) i sa njim išli čak na jug Kefalonije. Sa njim smo prešli 50000km bez ikakvog problema. Tip koji ga je uzeo od nas i dalje ga ladno vozi bez ikakvih intervencija. Januara 2013 sam uzeo novog XVS 1300 i sa njim napravili 10-tak hiljada. Za duge staze ti je bitno samo dobar vetrobran, bisage(što veće), sissy-bar za saputnicu sa gepekom na kome ćete staviti neku od onih Louisovih valjkastih i nepromočivih torbi (mi imamo od 50lit.)i samo pičite. Gluposti su to što ti pričaju da cruiseri nisu za duga putovanja. Meni vetar šiba preko kacige. Putna brzina (na auto-putu)nam je od 140-160. Motor se sporo vrti i zaista tu brzinu ne oseća. To je prednost velikih kubikaža. Mogu da zamislim tek 2000. Vozio sa Intrudera 1800 i stvarno vuče nenormalno, ali je za mene preveliki.

Još jednom, odličan izbor! Vozikajte se i uživkajte.

• Podržavam 3

• U prolazu, 43 postova

Pozdrav ,

Slučajno videh da je neko pisao na ovoj temi 1zvizduk.gif

, nisam stavio opciju da pratim temu , pa , jbg 1neznam.gif

#Nenad Nis , drago mi je da neko ima isto mišljenje kao i ja , t.j. potpuno se slažem sa tobom .

Uradio sam sve što si napisao da je potrebno , stavio vetrobran i raznorazne zezalice potrebne za putovanje .

Postaviću i neku sličicu ako uspem .

#Cefa Bajker , ne znam šta bih ti napisao , osim da sam oduševljen Kawom 1care.gif

Nisam iskusan vozač , tako da ne mogu da ti uporedjujem ovaj , sa drugim motorima , ali sam ja lično prezadovoljan i

nisam pogrešio u kupovini , čak sam potpuno siguran da je to za mene(nas) odgovarajući motor .

Mogu samo da kažem da je lako upravljiv i pri malim i pri većim brzinama , još kad ti kažem da je ovo moj prvi motor 1oda.gif , možeš da zamisliš koliko je lako voziti ovog "gorostas-a".

Vuče u svim brzinama kao da je prva !!!

I to mene i suprugu (zajedno 230kg , gde ja povlačim malo veći deo 1zvizduk.gif)

Potrošnja , neverovatnih 5,8-6,2 l/100km .

Prešao sam sa njim oko 7000 km , od kad sam ga kupio , a tek planiram neka duža putovanja 1jee1.gif

Ako te još nešto interesuje , slobodno pitaj 0takoje.gif

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja