Jump to content

Moto Zajednica

kolege pomagajte,tengai

Recommended Posts

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: Kawasaki Tengai

Hoću da kupim Kawasaki Tengai.Pošto nemam iskustva sa tim motorom moram da pitam dali je normalno kada radi na leru i naglo mu dodam gas(zaturiram) da se oseti trzaj i cuje kao tup udarac? Kada ga držim na većim obrtajima od lera i onda dodam gas onda nema trzaja ni onog zvuka. Unapred hvala na pomoći!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: Ducati 748 S

@psycho : Ja vozim jednocilindrasa i nikad mi se to nije desilo .

@Sallee : Mozda kvacilo kada je rucica kvacila otpustena , cesu lamele ( vata malo ) i cimne malo , a na visim obrtajima proklizava , pa zbog toga cima na malim obrtajima, a na velikim ne :neznam:

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: Kawasaki Tengai

Snimak nemam, za kvačilo nisam siguran dal je do njega. Da li ima neki pouzdan majstor u Novom Sadu kod kojeg bi mogao da se posavetujem? Našao sam snimak na netu od klr zvuk je sličan :

• U prolazu, 2 postova

Hoću da kupim Kawasaki Tengai.Pošto nemam iskustva sa tim motorom moram da pitam dali je normalno kada radi na leru i naglo mu dodam gas(zaturiram) da se oseti trzaj i cuje kao tup udarac? Kada ga držim na većim obrtajima od lera i onda dodam gas onda nema trzaja ni onog zvuka. Unapred hvala na pomoći!

kolega to je sasvim normalno ja ga imam.samo pazi da ne vibrira ko moj jer neznam sta mu je mada ide normalno sve ok al vibracije su takve da odsrafljuje sve matice

• U prolazu, 2 postova

Snimak nemam, za kvačilo nisam siguran dal je do njega. Da li ima neki pouzdan majstor u Novom Sadu kod kojeg bi mogao da se posavetujem? Našao sam snimak na netu od klr zvuk je sličan :

da da da tako i moj radi nije to nista to ide ko zmaj

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja