Sallee 14 Napisano Avgust 9, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Silbaš Motocikl: Kawasaki Tengai Prijavi odgovor kao problematičan Hoću da kupim Kawasaki Tengai.Pošto nemam iskustva sa tim motorom moram da pitam dali je normalno kada radi na leru i naglo mu dodam gas(zaturiram) da se oseti trzaj i cuje kao tup udarac? Kada ga držim na većim obrtajima od lera i onda dodam gas onda nema trzaja ni onog zvuka. Unapred hvala na pomoći! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Avgust 9, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da se to desava posto je jednocilindricna masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Avgust 10, 2013 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imas snimak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Avgust 10, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan @psycho : Ja vozim jednocilindrasa i nikad mi se to nije desilo . @Sallee : Mozda kvacilo kada je rucica kvacila otpustena , cesu lamele ( vata malo ) i cimne malo , a na visim obrtajima proklizava , pa zbog toga cima na malim obrtajima, a na velikim ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sallee 14 Napisano Avgust 10, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Silbaš Motocikl: Kawasaki Tengai Prijavi odgovor kao problematičan Snimak nemam, za kvačilo nisam siguran dal je do njega. Da li ima neki pouzdan majstor u Novom Sadu kod kojeg bi mogao da se posavetujem? Našao sam snimak na netu od klr zvuk je sličan : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
emanuel 0 Napisano Octobar 9, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoću da kupim Kawasaki Tengai.Pošto nemam iskustva sa tim motorom moram da pitam dali je normalno kada radi na leru i naglo mu dodam gas(zaturiram) da se oseti trzaj i cuje kao tup udarac? Kada ga držim na većim obrtajima od lera i onda dodam gas onda nema trzaja ni onog zvuka. Unapred hvala na pomoći! kolega to je sasvim normalno ja ga imam.samo pazi da ne vibrira ko moj jer neznam sta mu je mada ide normalno sve ok al vibracije su takve da odsrafljuje sve matice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
emanuel 0 Napisano Octobar 9, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Snimak nemam, za kvačilo nisam siguran dal je do njega. Da li ima neki pouzdan majstor u Novom Sadu kod kojeg bi mogao da se posavetujem? Našao sam snimak na netu od klr zvuk je sličan : da da da tako i moj radi nije to nista to ide ko zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...