Bokes 3057 Napisano Avgust 9, 2013 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan http://www.tanjug.rs/novosti/96238/motociklista-poginuo-na-putu-za-goc.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3057 Napisano Avgust 9, 2013 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam detalje, pa ako neko zna o kome se radi neka dopuni. U svakom slučaju tragedija - jedan život se ugasio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Avgust 10, 2013 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Rece mi drugar, koji je u to vreme bio na kupanju '' kod Buca'', da je isao preko 100 sigurno.. Ja sam u Kraljevu vec skoro 2 meseca, ono sto sam prvo primetio je da 2% vozaca dvotockasa nose kacige, da ne pricamo o nekoj jakni itd.. Ko zna sta se ustvari tu desilo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...