sale82 0 Napisano Avgust 9, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Derbi rabasa Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece,dobar dan,dobro jutro dobri ljudi imam jedan problem naime curilo mi ulje iz motora i ja sam odmah naravno predpostavio da je semering onaj iza lancanika i bio sam u pravu,otvorio sam deknu,skinuo lancanik ali posto nisam mogao da izvadim stari semering normalno morao sam da ga skroz iskidam tako da se nisu videle dimenzije tog semeringa da bih kupio drugi,onda sam izmerio osovinu,izmerio rupu i kupio takav semering i zamenio sam ga ali mi opet se ulje sliva niz osovinu,zaboravio sam reci da sam kada sam izvadio stari semering posle njega izvadio i neki gvozdeni prsten koji nisam mogao da vratim kada sam stavljao novi semering ,zato sto je novi semering knap pa ako stavim taj prsten necu moci da uglavim semering,inace moja osovina nije ravna nego je malo nazubljena i na te zubce naleze lancanik,inace radi se o motoru Derbi Rabasa FDS 90-to godiste ako neko bili kako moze da mi pomogne neka slobodno pise primam sve predloge,unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Avgust 9, 2013 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ima osigurac koji pritisne semering, bez toga nece moci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale82 0 Napisano Avgust 10, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Derbi rabasa Prijavi odgovor kao problematičan A gde se taj osigurac nalazi,jeli je to taj prsten sto ide iza semeringa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Avgust 10, 2013 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj taj prsten verovatno da je on... ili bude zeger osigurac unutrasnji, ili lim koji vrsi pritisak na semering ovisno o izvedbi... da bi onemogucio aksijalno pomeranje semeringa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale82 0 Napisano Avgust 11, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Derbi rabasa Prijavi odgovor kao problematičan To je raspadnut lezaj sto sam izvadio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...