peratrap 787 Napisano Avgust 8, 2013 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan podjosmo u rumuniju i desio nam se odron ispred tunela 12 kod lepenskog vira srecom bez pada ja sam ranije mislio da odrona ima samo po kisi ali sada mi rekose a to necu nikad zaboraviti da stene padaju po svakom vremenu i zato pripazite usput nasao sam novu felnu u madjarskoj kod coveka koji nema sta nema od polovnih moto delova a nije ni daleko 100 km od subotice ako nekom bude nedaj boze trebalo postavicu podatke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Avgust 8, 2013 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan I nije prosekao gumu?! Pravi ga Michelin, 'bo sebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 8, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je što nisi pao i povredio se. Nije mi jasno samo ko bi kupio polomljen točak ( kad si ga već stavio u oglase ) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijanista 22 Napisano Avgust 8, 2013 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je što nisi pao i povredio se. Nije mi jasno samo ko bi kupio polomljen točak ( kad si ga već stavio u oglase ) ? Hehe, svaka roba ima musteriju, ja znam za tocak na triumph-u 675 koji je sastavljen od dva ovakva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Avgust 9, 2013 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Koliki je kamen bio? Brzina otprilike? I zadnji presao preko? Ako nije problem... P.S. otkud Vam ideja da je covek postavio slomljenu felnu u oglase??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4981 Napisano Avgust 9, 2013 Ne silazi, 5597 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre par godina slicno ovome upropastio felnu od Omege, i felna je potpuno oporavljena da sam ja mislio da je mastor nasao drugu felnu i dao mi. Nigde se apsolutno nije videlo nista sto bi ukazivalo da je bila ostecena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1615 Napisano Avgust 9, 2013 I N S T R U K T O R, 1232 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Koliki je kamen bio? Brzina otprilike? I zadnji presao preko? Ako nije problem... P.S. otkud Vam ideja da je covek postavio slomljenu felnu u oglase??? Pera je greskom postavio temu u podforum razno gde je mesto za prodaju "raznih" stvari. Naknadno je premestena ovde gde je sad. Valjda joj je ovde mesto . Otuda nesporazum . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 9, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Koliki je kamen bio? Brzina otprilike? I zadnji presao preko? Ako nije problem... P.S. otkud Vam ideja da je covek postavio slomljenu felnu u oglase??? Malo zezanja - kad je već bila u pogrešnoj temi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Avgust 9, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kad ti nisi pao i kad neko čudo nije palo na tebe. Ovo će se okrpi/zameni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Avgust 14, 2013 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan hvala bogu kako kazu sto nas ne ubije to nas ojaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2225 Napisano Avgust 14, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan usput nasao sam novu felnu u madjarskoj kod coveka koji nema sta nema od polovnih moto delova a nije ni daleko 100 km od subotice ako nekom bude nedaj boze trebalo postavicu podatke Moгу ли се добити ти подаци? Може и у приватној поруци, хвала. Којим се језиком, осим мађарског, служи? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Avgust 21, 2013 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Djerdapska klisura je ruski rulet.Cesto pecam tamo i jednom sam iz camca gledao kako ispred tunela pada stencuga velicine Yuga,na sred puta pa odskocila u Dunav.Da je neko naisao ne bi ga ostalo ni za cevape. To je bilo ispod Golubinja,posle Pecke bare a inace ovamo 500 m pre lepenskog su cesti odroni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Avgust 23, 2013 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan POLOVNI MOTO DELOVI MADJARSKA +36209629446 TVINMOTOR@T-ONLINE.HU WWW.TVINMOTOR.HU nomad se ja nisam kockao pa verovatno ni na tan ruler pored dunava NECU skoro OTICI a kamen je bio velicine ivicnjaka ali izvadjenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5002 Napisano Avgust 26, 2013 Drug član, 526 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Odlican put za peglanje, obozavam da se vozim njime posebno nedeljom popodne. Medjutim prvo pazljivo odvozam od Golupca do Milanovca , popijem kratki espreso bez iceg a onda oprema pa u povratku CEPANJE . Medjutim ovih dana je malko riskantno zato sto ima puno drvoseca pa sam malko op[rezniji . Inace na tom putu sam i ja se krsio kamionom i kolima zbog odrona a jednom sam naleteo na stencugu barem 50 u tunelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...