Reaper 16 Napisano Avgust 8, 2013 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Svima, Pretežno sam do sada samo posmatrao teme na forumu i retko odgovara ali došlo je vreme da se oprostim sa mojim dragim i lepim Viragom xv250 i trenutna opcija za kupovinu je xj600. interesuje me kakva vi iskustva imate sanjima, naj verovatnije bi se uzela diverzija xj600n, nekakao mi je dosta lepši u n varijanti iako znam da za duža putovanja plastike itekakao znače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Avgust 8, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jebes plastiku ima drug xj600 vozi se godinama bez ikakvih problema vec godinama ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 173 Napisano Novembar 29, 2019 Svrati ponekad, 180 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako da na xj 600 N skinem bočne plastike jer hoću da promenim ulje u zadnjoj kočnici. Probao sam ali izgleda da mora komplet rep da se skine a ne samo bočna plastika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 29, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Mora rep da se skida.Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Novembar 30, 2019 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi ja mislim da se skine sediste, ono parce plastike izmedju bocnih plastika i onda tek da se odsrafe svi srafovi koje drze bocnu plastiku i skidanje, ima zabicu jednu u prednjom delu. Bar je tako kod mene na 1992 god. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...