YOman 109 Napisano Januar 10, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Znash kako narkomani kazzu...u neku ruku Da,u neku Ne! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 10, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam MODEKU SCORPION kupljenu u maju 2007.godine cena 135eur (bilo je modela od 100-160eur), kombinacija tekstil-eko koža i totalno sam nezadovoljan jaknom. Naime, okovratnik ne služi nizašta osim za ukras, materijal se na štepovima razvlači, eko-koža dobija plikove, boja sa aplikacija se skida, kada se skine zimska postava ostaje letnja koja liči na crni celofan i ispod koje, po toplom vremenu, imaš utisak da si u sauni, a po hladnom kao da si go golcijat. Pri kupovini prodavačica je ubacujući leđni protektor pocepala postavu, kao da sam kupio kinesku jaknu na buvljaku. Toliko o kvalitetu MODEKE i mom iskustvu sa njima, više me neće videti. Na ovo moram da dam komentar.Ove godine sam mnogo jakni Modekinih prodao i svi su bili zadovoljni.Mozda gresim ali prvo. Postoje dve vrste okovratnika dublji sa preklopom i okovratnik bez preklopa i plitak kako kaze momak za ukras.Enduro jakne,dugacke gde vozac sedi uspravno se prave sa tim dubljim okovratnikom zbog polozaja sedenja da bi dosle do kacige i zastita bila veca.Za voznju na R-u gde vozac skoro lezi na motoru sa glavom zabacenom u nazad uglavnom su jakne kratke i imaju taj plitki okovratnik jer da je dublji smetao bi i nebi mogli da dignu glavu uvis u pravilan polozaj za voznju.Znaci da treba uzeti u obzir sta se vozi,i druga stvar kada se vozi..Naravno,tesko ce i jedna jakna da zadovolji nase potrebe voznje na -5 pa do 40 stepeni leti.Doduse ima ih ali nekostaju 135e nego mnogo,mnogo vise.Jaknu treba leti pre voznje drzati u hladnom i kada sednes na motor zasniras i neotvaras i samo dotle ona moze da odrzava onu temperaturu prvobitnu cim je otvoris na pauzi udje toplota i kraj.Onda se ako nema luftere sto je cinimise slucaj sa pomenutom jaknom,malo odsniraju rukavi i vazduh malo cirkulise i hladinas. Trece.Kao i svaka druga koza i kozne jakne traze neko odrzavanje,znaci treba ih premazati bar nekom kremom za ruke ako nema drugo sta. Jos jedna stvar mislimm da ti je jakna mozda trebala da bude malo veca,jer kad je bas tesna onda mora da negde popusti a gde ce nego na savovima i onda mora da dodje i do pregrevanja,a to je malo i stvar prodavca da ti ukaze na to. I glavna stvar naravno da je jakna koja kosta 180,200,300, mnogo bolja od one koja kosta 80 ili 135. Ovo vazi i za sve druge jakne a ne samo za modekine modele.Pozdrav od Raje iz Mladenovca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 10, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Vrh je jakna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Januar 10, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam se vratio od Raje,po obicaju zvalavili o motorima i uslikao sam Modekinu jaknu "MONTANA". Turing jakna,jako lepo uradjena sa svim protektorima. Dizajn je posebno lep (stvar ukusa), ima luftere sa prednje strane na nadlakticama i na ramenima. Sa zadnje strane lufteri su u visini gornje ivice lopatica. Gornji dzepovi sa prednje strane nisu vertikalni vec horizontalni tako da desna ruka koristi levi dzep i obrnuto. Postava je rupicasta i ima zimski ulozak. Cena je oko 180 E. Jakna ima kroj koji je predvidjen za visoke, mrsave i sa dugim rukama. Ja sam je probao (nosim L velicinu), nisam mogao da je zakopcam --falilo mi 5 cm izmedju snireva a rukavi su duzi za 5-7cm. Koliko sam mogao da vidim Ernesta na slikama,jakna je kao stvorena za njega. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Januar 10, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos dve slicice iste jakne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam MODEKU SCORPION kupljenu u maju 2007.godine cena 135eur (bilo je modela od 100-160eur), kombinacija tekstil-eko koža i totalno sam nezadovoljan jaknom. Naime, okovratnik ne služi nizašta osim za ukras, materijal se na štepovima razvlači, eko-koža dobija plikove, boja sa aplikacija se skida, kada se skine zimska postava ostaje letnja koja liči na crni celofan i ispod koje, po toplom vremenu, imaš utisak da si u sauni, a po hladnom kao da si go golcijat. Pri kupovini prodavačica je ubacujući leđni protektor pocepala postavu, kao da sam kupio kinesku jaknu na buvljaku. Toliko o kvalitetu MODEKE i mom iskustvu sa njima, više me neće videti. Na ovo moram da dam komentar.Ove godine sam mnogo jakni Modekinih prodao i svi su bili zadovoljni.Mozda gresim ali prvo. Postoje dve vrste okovratnika dublji sa preklopom i okovratnik bez preklopa i plitak kako kaze momak za ukras.Enduro jakne,dugacke gde vozac sedi uspravno se prave sa tim dubljim okovratnikom zbog polozaja sedenja da bi dosle do kacige i zastita bila veca.Za voznju na R-u gde vozac skoro lezi na motoru sa glavom zabacenom u nazad uglavnom su jakne kratke i imaju taj plitki okovratnik jer da je dublji smetao bi i nebi mogli da dignu glavu uvis u pravilan polozaj za voznju.Znaci da treba uzeti u obzir sta se vozi,i druga stvar kada se vozi..Naravno,tesko ce i jedna jakna da zadovolji nase potrebe voznje na -5 pa do 40 stepeni leti.Doduse ima ih ali nekostaju 135e nego mnogo,mnogo vise.Jaknu treba leti pre voznje drzati u hladnom i kada sednes na motor zasniras i neotvaras i samo dotle ona moze da odrzava onu temperaturu prvobitnu cim je otvoris na pauzi udje toplota i kraj.Onda se ako nema luftere sto je cinimise slucaj sa pomenutom jaknom,malo odsniraju rukavi i vazduh malo cirkulise i hladinas. Trece.Kao i svaka druga koza i kozne jakne traze neko odrzavanje,znaci treba ih premazati bar nekom kremom za ruke ako nema drugo sta. Jos jedna stvar mislimm da ti je jakna mozda trebala da bude malo veca,jer kad je bas tesna onda mora da negde popusti a gde ce nego na savovima i onda mora da dodje i do pregrevanja,a to je malo i stvar prodavca da ti ukaze na to. I glavna stvar naravno da je jakna koja kosta 180,200,300, mnogo bolja od one koja kosta 80 ili 135. Ovo vazi i za sve druge jakne a ne samo za modekine modele.Pozdrav od Raje iz Mladenovca Nisam imao nameru da ti smanjujem posao i nemam ništa protiv MODEKE, već da kažem svoje iskustvo sa pomenutom firmom.Precizno sam napisao koji je model u pitanju i samo za taj isti dao komentar i dalje tvrdim da ne vredi datih para, posebno ako se uporedi sa konkurencijom.Što se tiče temperaturnih uslova nisam mislio na zimski period, već na letnje večeri koje su u mom kraju malo svežije, a jakna ne vrši svoj posao zaštite od vetra, obzirom da zbog okovratnika koji nema ni driker ni čičak, vetar ulazi sa svih strana, čak i kroz rajsvešlus, kako na enduro, tako i na R-motoru.Ta jakna ima luftere na šnir pozadi,sa leve i desne strane, ali zbog kvaliteta postave (crni celofan) lufteri ne mogu da obave svoj posao, jednostavno materijal "ne diše".Do duše, jaknu ne držim u frižideru pre vožnje, stoji u prilično hladnom magacinu, ali opet ne pomaže. Što se veličine tiče potpuno mi odgovara, a po štepovima se razvlači na mestima za podešavanje.Naravno da nije ovo jedina jakna koju sam nosio, tako da znam o čemu pričam, a da nemam ništa protiv te firme dokaz je to što mi se nihova MONTANA iz prethodnog posta baš sviđa, izgleda izuzetno kvalitetno.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 11, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Doda lepo ti izgleda ova jakna sa slika. A da skoknes opet do Raje na kaficu i slikas SHeild ako ima na lageru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Januar 11, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Doda lepo ti izgleda ova jakna sa slika. A da skoknes opet do Raje na kaficu i slikas SHeild ako ima na lageru? Mozda,tj sigurno idem veceras,Raji je rodjendan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 13, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Modekin jakna je stvarno dobra ... nisam imao prilike da idem u 3T-racing ali da li znate gde je mogu naci blize jer sam ja iz Juzne srbije pa mi kragujevac nije usput... inace tamo sam kupio motor Yamaha XT-600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...