BOJAN UB 1 Napisano Avgust 3, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: UB - VALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan u planu mi je ako finansije dozvole da kupim novi triumph , zanimaju me ukratko iskustva i sve sto ide uz to . hvala i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Avgust 4, 2013 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po onome što sam video, čuo i pročitao, jedan od najboljih, ako ne i najbolji middle weight naked. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 4, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan imao sam 2010 godiste. Zanimljiv fun bike. Nije za nas od preko 185cm i 100kg, nosi on to lagano ali deluje smesno. Bas zanimljiv motor za zezanje po gradu, tockarenje, prve tri brzine skace na zadnji na gas... nije po meni bas za neke duze rute. Sve zavisi za sta ti treba ali je po meni svakako bolji izbor od dukatija monster i kawe er6n koji su otprilike tu sa njim u klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 4, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Moja neostvarena zelja, Triumph Street Triple ili Moto Morini Corsaro. Crveni Er6n mu nije ni za prismrdit, to i sama cjena govori. Ducati je vec neka druga filozofija... Osim po kubikazi ti motori, po meni, ne spadaju u istu klasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Avgust 4, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Njemac koji ima pored ovog jos r1 i neki stari bmw kaze da je motor "zear interesant" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clutch&Brake 70 Napisano Januar 8, 2014 U prolazu, 61 postova Motocikl: BMW k1200s CX500 Caferacer CB650 Caferacer Java 350 Prijavi odgovor kao problematičan 955 je besan u odnosu na 1050... 1050 se vozi kao bajs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Januar 9, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan 955 je besan u odnosu na 1050... 1050 se vozi kao bajs Iz iskustva sa asfalta ili sa googla? . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Januar 9, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Probao na kratko, jaaako zanimljiv motor. Lijep polozaj sjedenja i ide kao vjetar. Sa er6n se ne moze porediti, to je ipak motor bar za klasu bolji (a ja vozim er6). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clutch&Brake 70 Napisano Januar 10, 2014 U prolazu, 61 postova Motocikl: BMW k1200s CX500 Caferacer CB650 Caferacer Java 350 Prijavi odgovor kao problematičan 955 je besan u odnosu na 1050... 1050 se vozi kao bajs Iz iskustva sa asfalta ili sa googla? . A ti kao ne znas da je iz iskustva?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...