vladom 8 Napisano Avgust 3, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Vrbas, Vojvodina Motocikl: vespa pk 50 xl Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve forumase i molba za pomoc u vezi dva problema sa Sprint Exactly-jem. Naime imam problem sa paljenjem na dugme i ujedno sa stop svetlom koje ne radi kada se povuce rucica za zadnju kocnicu. Nov je akumulator i anlaser je u redu. Hteo bih da sam popravim kvar, pa vas molim za pomoc, ako neko zna sta je u pitanju. Moja predpostavka je da je nesto vezano za rucicu zadnje kocnice i mikroprekidaca, posto su mi u isto vreme prestali da funkcionisu stop svetlo i paljenje na dugme. Drugi problem je vlazna fleka na zadnjem tocku kod poluge zadnje kocnice. Obrisao sam je jedanput i nakon dve nedelje svakodnevne voznje opet se pojavila. Molim vas da mi kazete sta bi moglo biti i da mi date savet kako da resim ovaj problem. Slikao sam da bi lakse videli o cemu se radi. Pozdrav i hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekarodger 35 Napisano Avgust 5, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki Bandit 600N Suzie-Q Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da na 1 ili 2 srafa mozes da skines prekidace sa te strane. Najverovatnije ces videti neku otkacenu zicu, labav kotakt ili nesto slicno unutra, a ako ne imas male zvezdaste srafove da skines iznutra i onda proveris svaki prekidac i spoj posebno.Inace na kinezima su jako loseg kvaliteta i cesto crkavaju bar iz mog iskustva. Napisi odakle se tacno pojavljuje fleka posto ja ne vidim dobro sa slike. Ima ovde MNOGO ISKUSNIJIH od mene tako da ne bih da nabrajam sta mislim da moze da bude sa flekom (koja je predpostavljam od ulja?).Verovatno ce se javiti neko i reci ti sta je iz licnog iskustva da ne proveravas sve i svasta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Avgust 5, 2013 Integrisan, 9409 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Problem br. 1 Pozdrav za sve forumase i molba za pomoc u vezi dva problema sa Sprint Exactly-jem. Naime imam problem sa paljenjem na dugme i ujedno sa stop svetlom koje ne radi kada se povuce rucica za zadnju kocnicu. Nov je akumulator i anlaser je u redu. Hteo bih da sam popravim kvar, pa vas molim za pomoc, ako neko zna sta je u pitanju. Moja predpostavka je da je nesto vezano za rucicu zadnje kocnice i mikroprekidaca, posto su mi u isto vreme prestali da funkcionisu stop svetlo i paljenje na dugme. Problem br. 2 Drugi problem je vlazna fleka na zadnjem tocku kod poluge zadnje kocnice. Obrisao sam je jedanput i nakon dve nedelje svakodnevne voznje opet se pojavila. Molim vas da mi kazete sta bi moglo biti i da mi date savet kako da resim ovaj problem. Slikao sam da bi lakse videli o cemu se radi. Pozdrav i hvala unapred. Kod problema br. 1 Imas neispravan prekidac kocnice ( nalazi se kod same rucice ) ili neispravnu instalaciju do prekidaca. Ispitaj instal. probnom lampicom pa ces znati sta te muci, sijalica stop svetla moze biti neispravna i motorce ima da vergla dok sa neispravnim prekidacem to nece moci. Kod problema br. 2 Rekao bi da ti je propisao semering osovine z. tocka i polako slini ulje iz reduktora. Skini z. tocak, raskaci paknove i pogledaj oko same osovine, ako ima ulja znas sta ti je ciniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladom 8 Napisano Avgust 5, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Vrbas, Vojvodina Motocikl: vespa pk 50 xl Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima na dobrim odgovorima, krenucu na resavanje problema, nadam se da cu uspeti da resim ovo. Hvala vam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...