GZomanid 0 Napisano Januar 8, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: zadar Prijavi odgovor kao problematičan ...za razliku od Jure koji se predstavio prije mene, ja sam trenutno u fazi nabavke motorica :'( Pratim vas vec duze vrijeme, pa je red da se i predstavim.. Procitao sam puuuno dobrih putopisa iz vasih krajeva, pa ce mi sigurno jedna od prvih voznji biti u tom pravcu.. Pozdrav svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Januar 8, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao,,,,a kad budes isao za Srbiju svrati malo i do nas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao jos jedan iz Zadra :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Januar 8, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami Bestije navalile kod nas. Hvala bogu i dobro nam dosao prijatelju!!!! Vidimo mi da Zadar nije tako daleko!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totalna Steta 0 Napisano Januar 8, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao jos jedan iz Zadra :) [/quote U jebote,jos malo pa cu tu bit ka doma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totalna Steta 0 Napisano Januar 8, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bogami Bestije navalile kod nas. Hvala bogu i dobro nam dosao prijatelju!!!! Vidimo mi da Zadar nije tako daleko!!! Pati bebe ,pati...(pronadji uljeza),he,he (Powered by frubar.net) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 8, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Neko ime? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošlica! slike su super... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Januar 8, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 9, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Januar 9, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i da sto pre nabavis makinu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Januar 9, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Januar 9, 2008 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Januar 10, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7173 Napisano Januar 10, 2008 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz, svrati do Sumadije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, DinamoZG Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GZomanid 0 Napisano Januar 11, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: zadar Prijavi odgovor kao problematičan hmmm... vec se dugo logiram tako i ti si vjerovatno prvi tko je to skuzio :o svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi iz jednog malog mjestasceta na sjeveroistoku bih. I ja sam novi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 171 Napisano Januar 12, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan hmmm... vec se dugo logiram tako i ti si vjerovatno prvi tko je to skuzio :o svaka cast Sta da ti kazem.. uvek analiziram stvari u oba smera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeka 0 Napisano Januar 14, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Gudurica kod Vrsca Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Zadar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...