gucci 272 Napisano Jul 29, 2013 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/396089/Poginuo-motociklista-u-Gorjanima-kod-Pozege Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 29, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce... Samo ljudi dokle vise, nama ne treba rat, svaki dan neko pogine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 29, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledao na vestima b92 motor je u delovima. Jadan covek.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Jul 29, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan katastrofa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Jul 30, 2013 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Strasno! Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 30, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pogledao slike jedan decko je postavio na fejs (mislim da ipak nije treba tamo da stavlja), motocikl i telo coveka su bukvalno u delovima, strasno. Moje saucesce porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerManiac 73 Napisano Jul 30, 2013 Nino, 81 postova Lokacija: On Road Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pogledao slike jedan decko je postavio na fejs (mislim da ipak nije treba tamo da stavlja), motocikl i telo coveka su bukvalno u delovima, strasno. Moje saucesce porodici... Isto sam na fb sad video slike, prizor je zaista strasan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jul 30, 2013 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Dejan je sa prevelikom brzinom udario u kamion. Vozio je Ducati Panigale. Video sam slike - to je strašno! Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jul 31, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Covek je iz moje ulice, sad sam video povorku kako odlazi da ga sahrane, saucesce porodici samo moja zamerka njemu nikad ga nisam video sa kacigom ali sta je tu je. Tuga... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slika koju sam slikao u Maju mesecu. Dejan na Ducatiu. Nazalost vise se ne cuje u mojoj ulici. Nosite kacigu zbog onih koji vas vole! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Avgust 30, 2013 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan nek mu je laka crna zemlja i moje saučešće porodici! što se slika tiče možda grešim dušu ali ih treba postavljati da vide mladi ljudi šta ih očekuje ako se ne pridržavaju pravila i ako ne nose zaštitnu opremu. možda bi bilo teško rodbini i prijateljima ali bi nekom živom bilo za nauk. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spale82 56 Napisano Septembar 1, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Aprilia Pegaso; BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...