Sale Majilovac 0 Napisano Jul 29, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Majilovac - Pozarevac Motocikl: Kawasaki GPz 1100 uni track,Suzuki Rf600R,Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo ,imam malih problema sa mojim kawasakiem zzr600 iz 2000 godine ,stajao je dve godine nije bio paljen ni vozen ,posle dve godine upalio je odmah bez ikakvih muka i natezanja ali ima cudnovat rad motora rekli su mi da su karburatori zaprljani ,karburatore sam ocistio komletno i postavio na vakumetar u liniju ali i dalje radi kao da je na tri klipa i nema smireni rad motora ,zamenio sam mu svecice isprao sam rezervuar zamenio filter za gorivo (sve je to uradjeno istog momenta kada su i karburatori ocisceni i stavljeni u liniju pa je tek onda upaljen ponovo) i dalje nema smiren rad motora i kao da radi na tri klipa dali moze neko da mi pomogne i kaze o cemu se to radi i sta bi moglo da bude.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 29, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan promenjeno ulje_ da ti nije kabal neki iygriyo mis ipak je dugo stojao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Majilovac 0 Napisano Jul 29, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Majilovac - Pozarevac Motocikl: Kawasaki GPz 1100 uni track,Suzuki Rf600R,Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan A ne druze moji misevi jedu samo sir , salu na stranu ,kontrolisao sam sve kablove svi su ok ,ulje nisam zamenio ,ja mislim da nije nesto oko elektrike ako znate da mi kazete kod kog bih mogao da se informisem u vezi toga..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...