thecoby 1 Napisano Jul 28, 2013 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto ne mogu da nadjem Piaggio Beverly 250 koji hocu, bacio sam oko na 400cc. Motor bih vozio po gradu, a i po Srbiji, sa devojkom. - Razlika u potrosnji? - Razlika u snazi? - Koji motor je bolja kupovina? - Bilo koji savet je dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Jul 28, 2013 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Veca kubikaza je u vecini slucajeva uvek bolja kupovina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jul 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ако хоћеш да се возиш са девојком по Србији онда бирај неку другу опцију а не Беверли. Одличан за град али за пут и није баш. И наравно пре 400 него 250,нема много разлике у потрошњи. У сваком случају срећна куповина Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thecoby 1 Napisano Jul 28, 2013 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако хоћеш да се возиш са девојком по Србији онда бирај неку другу опцију а не Беверли. Одличан за град али за пут и није баш. И наравно пре 400 него 250,нема много разлике у потрошњи. У сваком случају срећна куповина Hvala! Voznja ce biti prvenstveno po gradu, a jednom u dva-tri meseca ce biti i voznje od 100 km. Zasto za put nije dobar? (Moj drug je sa Bev250 isao rutu Novi Sad - Sarajevo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 28, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam 500,kao krmaca.Veca i potrosnja,i registracija.Sad vozim 250-cu,savrseno...Mozes sa njim gde hoces,samo je neudoban za duza putovanja.Mozes da ga popnes gde hoces,kad si sam dobaci do 150 km/h,sa devojkom 120/130 bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jul 28, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Za 250ku sam cuo da trosi 4-5 litara, za 500ku 7-8, koliko 400 trosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Da probamo da budemo konkretni : 1. Razlika u potrosnji? do 1l u gradu (zavisi od mnogo faktora), 0,2-,0,5L na otvorenom 2. Razlika u snazi? 250cc - 21Ks 400cc - 34Ks 3. Koji motor je bolja kupovina? i po meni, jače=bolje 4. Bilo koji savet je dobrodosao. Beverly je idealan gradski skuter, uzan, visok, okretan, lak za manevrisanje ... Beverly ko Beverly, osvoji te, zavoliš ga do neba ali posle shvatiš da sve to može i udobnije.. razlika u registraciji je oko 2.000 din., u veći motor ide malo više ulja (svih), malo više rolnica (ako se dobro sećam...), ali sve to nije neka velika razlika u novcima Ja sam recimo dugo bio presrećan sa 200cc, ali sam onda otkrio čari putovanja motorom po zemlji i inostranstvu i tu je bio kraj sa malim kubikažama, ali možda to sa tobom neće biti slučaj... Jači skuter jeste teži ali meni lično to ne pretstavlja problem, gabariti jesu malo veći, ali to je svega po par cm sa svake strane... i od kada vozim jači motor, češće vozim suvozača, mnogo je lakše preticanje, ima snage.... ...A i kada 250-ka ide 120-130km/h srče gorivo kao blesava, dok npr. 500-ka troši skoro isto kao i kada ga voziš 90Km/h. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
priest77 26 Napisano Jul 28, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao slicnu dilemu i na kraju sam kupio 250ie i za sada meni odgovara i potrosnja i snaga. Ne vozim ga na autoputu, vec uglavnom gradska i vangradska do 50km u jednom pravcu, tako da mi je potrebna uglavnom brzina izmedju 90 i 110km/h, i tu Beverly 250ie ide sasvim lepo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thecoby 1 Napisano Avgust 1, 2013 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoci! Odlucio sam se za Beverly 400, trebalo bi da padne naredne nedelje. Javljam utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Avgust 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A taj tvoj drug što je išao NS-Sarajevo..da nije vozio možda crveni Beverly? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...