Jump to content

Moto Zajednica

thecoby

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

thecoby's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Hvala svima na pomoci! Odlucio sam se za Beverly 400, trebalo bi da padne naredne nedelje. Javljam utiske.
  2. Hvala! Voznja ce biti prvenstveno po gradu, a jednom u dva-tri meseca ce biti i voznje od 100 km. Zasto za put nije dobar? (Moj drug je sa Bev250 isao rutu Novi Sad - Sarajevo)
  3. Posto ne mogu da nadjem Piaggio Beverly 250 koji hocu, bacio sam oko na 400cc. Motor bih vozio po gradu, a i po Srbiji, sa devojkom. - Razlika u potrosnji? - Razlika u snazi? - Koji motor je bolja kupovina? - Bilo koji savet je dobrodosao.
  4. Kakvi ste vi carevi. Iz Novog Sada sam, ali se selim u subotu u Svilajnac, pa cu sve od opreme, najverovatnije, morati da kupim u Beogradu ili Nisu. Dao bih oko 400 evra za: 2x kaciga, 2x jakna i 2x rukavice, kasnije bih kupio ostalo. Trenutno imam LS2 Jet kacigu od 2008. godine, super me je sluzila (sluzi i dalje), ali nije "testirana", tj. nisam padao. Cini mi se kao veoma kvalitetna kaciga, pa bih zato kupio neku FullFace LS2 kacigu, mozda neku do 100 evra. Otici cu ovih dana u Sprint bas da probam te jakne, izgledaju jako lepo na sajtu. P.S. Ne mogu da vam opisem koliko ne mogu docekati da kupim taj Bev 250 i sve i da odem na neku voznju sa svom tom opremom na sebi!
  5. Hvala puno na odgovorima! Definitivno cu kupiti Full Face kacigu i rukavice za pocetak, zatim sledi jakna pa sve ostalo. Moze neki primer jakne sa neta, po mogucstvu jeftinija jer moram da kupim dva komada.
  6. Uskoro kupujem Piaggio Beverly 250 i opremu za sebe i devojku. Potreban mi je vaš savet šta da kupim od opreme za vožnju po Srbiji (Niš - Beograd - Novi Sad itd.) Da li kupiti Full Face ili Jet kacigu? Da li kupiti neku posebnu moto jaknu ili prolazi i obicna? Neki primer jakne? Da li je potrebno imati neku posebnu opremu? Itd.
  7. Uopste ne znam da li tocak od 500 moze na 250, to sam i ja pitao. A zasto? Mozda zbog stabilnosti i eventualno zbog izgleda, deblja zadnja cini da motor izgleda lepse.
  8. Zamenio bih i felnu, naravno. Sto se tice 150/70 R16, takvih guma nema ili bar ja ne mogu da ih nadjem na netu. Koja je razlika u praksi izmedju guma 140/70 R16 i 150/70 R14? Zasto Bev 500 ima manju i siru? Stabilnost i sta jos?
  9. Znam da su ovo mere: -prednja 110/70 R16 -zadnja 140/70 R16 Da li je moguće na Bev 250 staviti zadnju gumu od Bev 500 motora, ona je 150/70 R14?
  10. Taj Anubis GPS je cista kradja, au kakve cene. Preko neta moze da naruci GPS tracker za 50 evra, pratis ga preko Android ili iPhone telefona, ubacis SIM karticu i mozes da saljes poruke da se ugasi motor, da se ukljuci sirena itd. @Satelis: Planiram da kupim Beverly, taj akumulator bi bio. Sto se tice potrosnje struje, ne tvrdim, ali mislim da ne bi bila velika, jer GPS uredjaji ne rade konstantno, nego tek kad mi zelimo da ga lociramo. Ono sto bi trosilo struju jeste trazenje signala mreze (SIM kartica), ali ukoliko se izvadi SIM karica uredjaj ne bi morao da trazi mrezu, samim tim ogromna usteda struje. Mada, i kupiti akumulator na dve godine nije neka cena da ti motor bude siguran. A sta mislite na to da se sakrije Android telefon sa GPS-om negde u skuter i da se preko njega prati motor?
  11. Razmisljam da kupim neki od ovih GPS uredjaja za pracenje skutera, da li neko ima iskustva sa tim? http://www.alibaba.c...ps+tracker+bike
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja