Jump to content

Moto Zajednica

dali je izvodljivo

Recommended Posts

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

e ljudi pa vozio sam DR znam sta je dekompresor i kako se pali jeste da mi je jedno dva

puta otkinuo nogu ali vredelo je,jeste iz KG,sta znas o njemu

pa bar dr a palis ko od sale,njega mozes i rukom ako si mal jaci u ruke ;D on je prost ko pasulj za paljenje naravno samo treba da ga naucis posle .... ;D ;D ;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3007 postova
  • Motocikl: FleXeR

Cold engine...cool outside.

1. do not twist the throttle, no matter what you think or feel or you will flood it.

2. choke full on, ignition off

3. pull in compresion release and kick the engine 4 kicks.. this primes the engine.

4. ignition switch on, choke on... slowly kick the engine untill TDC ( the hard spot)...stop

5. pull in the compression release and gently push the kick leaver so the engine is just past TDC....stop. release the compression release leaver.

6. now give her a nice firm kick of the kick starter...DONT TOUCH THAT THROTTLE! she should fire up. If not go back to #4

7. Move choke to 1/2... DONT TOUCH THAT THROTTLE!

8. After about 60 seconds turn off the choke...DONT TOUCH THAT THROTTLE!

9. After about 2 minutes and the engine is getting warm... you may now slowly twist the throttle... but go easy untill fully warmed up.

For warmer conditions use 1/2/choke for initial start up

for an engine that is already warmed up find TDC get to just past and kick with no throttle

Make sure the air fuel screw is adjusted correctly and the idle is a little on the high side for a little easyer starting on cold days then turn it down after warm up

A ako padnes i prelije, zatvoris gorivo. Drrzis prekidac za gasenje, pun gas i sa pritisnutim dekompresorom 5-6 puta. Pa pusti gorivi i upali normalno...

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

e ljudi pa vozio sam DR znam sta je dekompresor i kako se pali jeste da mi je jedno dva

puta otkinuo nogu ali vredelo je,jeste iz KG,sta znas o njemu

Bolje da ti ne kazem sta ja znam o njemu. ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja