nick-mik 108 Napisano Jul 26, 2013 U prolazu, 57 postova Lokacija: Чачак / Duesseldorf Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K9*Husqvarna Nuda 900R*Yamaha RD350YPVS*Honda XR650R Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo. Zovem se Mikan, imam 49 godina i zivim u Dizeldorfu. Motore vozim od 14-te godine. Prvi veliki motor kupio sam davne '82, Kawasaki Z1000ST. Trenutno vozim ZRX1200R i MZ Baghira Black Panther. Skoro sam u Srbiji kupio Yamahu RD350YPVS tako da kad dodjem na odmor imam priliku da se prvozam. Posto volim da "baratam" oko motora imao bih nekih tehnickih pitanja u vezi propisa u vezi prepravki na RD-u. Sigurno u pravopisu tu i negde gresim, unapred oprostite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Jul 31, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ga kontaktiro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...