razredjivac 2 Napisano Jul 26, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan L velicina, da je ocuvana koliko toliko spolja, iznutra bez poderotina, vizir bez ograbotina, pozeljno je da ima integrisani suncani vizir ili tamni zamenski. Ponude ovde ili na pp sa slikom kacige. Cena koju bih platio do 40-50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 26, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan za par dana cu postaviti oglas za ortaka donosio je novu opremu iz svice i prodavao ovde do pre par godina,nebavi se vise tim,ali mu je ostalo nesto od toga(nekoliko jakni,pantalona i 5-6 kaciga).Rekao mi je da hoce da proda sve po nekim mizernim cenama cim stignem da odem kod njega i islikam,postavicu oglas ovde na bjb pa mozes pogledati,uglavnom koliko sam zapamtio fullface kacige ce da daje po 60-70e nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
razredjivac 2 Napisano Jul 27, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, pusti mi samo pp kad budesstavio oglas. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...