Gasho 5 Napisano Januar 7, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Zumo... Inače ovaj moj je potpuno nov sa mapama svih većih gradova po Evropi, sa Adria Route-om, najnovijim, i mapama Mađarske... Za cijenu treba pitati Markone-a, ali što više to bolje... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Januar 8, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Zumo... Inače ovaj moj je potpuno nov sa mapama svih većih gradova po Evropi, sa Adria Route-om, najnovijim, i mapama Mađarske... Za cijenu treba pitati Markone-a, ali što više to bolje... ;D E Gašo, Gašo... ;D Nikad trgovca od tebe Nisu samo veći gradovi već kompletna zapadna Evropa u sitna crevca do kućnih brojeva. Isto tako i Adria Route (HR/SLO/BIH/MK), i Mađarska. Koliko znam imaš i SCG Route?! A uz Evropu i 95% hotela, restorana, benzinskih pumpi... tzv POI baza... A cijena? Sitnica! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan To sam htio da kažem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A cijena? Sitnica! A to je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Januar 8, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan A cijena? Sitnica! A to je? Znaš kako cigani kod nas na najlonu (buvlja pijaca): Jes kupac? Akos kupac znaš cenu vadi novce - što pitaš? Ako nisi, štat briga be? ;D ;D ;D Ponudi čojeku nešto pa da mu prodam zumo! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam predstavu koliko kosta. Daj neku okvirnu cenu pa da kalikulisem u glavi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Pa recimo 30% manje od Zuma 550... Iskreno ne znam. Pitao sam Markonea koje su cijene novih uredjaja, ali mi ne odgovara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Januar 8, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pa recimo 30% manje od Zuma 550... Iskreno ne znam. Pitao sam Markonea koje su cijene novih uredjaja, ali mi ne odgovara... Ej, sorry! Tek sad videh PP! zumo 550 nov košta 65.419,00 Din što je oko 800 EUR ugrubo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Znači da ja prodajem ovaj moj za oko 550 ugrubo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Januar 9, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Znači da ja prodajem ovaj moj za oko 550 ugrubo... Druze moj, bez ljutnje, ali ti kao urednik foruma bi trebao da znas da imamo oglasnik i da se tu kupuje i prodaje. Docice opet do pometnje i svi ce svuge opet svasta pisati. Bez ljutnje. Pozzzz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2228 Napisano Januar 9, 2008 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan KAWA, nije frka i tako smo otvorili nazad male oglase i na forumu, ali za stvari koje forumasi prodaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Januar 9, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan KAWA, nije frka i tako smo otvorili nazad male oglase i na forumu, ali za stvari koje forumasi prodaju... Druze, sve je ok, ja to zbog nivih clanova. Cisto da opet ne dodje do zabune. Nista licno. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Januar 9, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Sve OK... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Mart 21, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodat Gašo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Mart 22, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan ne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Mart 22, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem... Karte samo da neko kupi koštaju 3x 11.163,00 (SCG Route, Adria Route HR/SLO/BIH/MK, Navi Guide HU) što je nekih 400€! Dakle uređaj sa kompletnom Evropom je 150€!!! Full Evropa (zapadna sa najmanjim selom do kućnog broja, ogromnom bazom hotela, pumpi i sl.), Detaljna Mađarska karta sadrži sva mesta u Mađarskoj i kompletnu putnu mrežu, Adria Route sadrži kompletnu Sloveniju do poslednjeg sela na nivou kućnog broja, Hrvatsku većim delom obrađenu do kućnog broja, BIH preko 20 mesta do nivoa ulica a Banja Luka sa kućnim brojevima, Makedonija 5 najvećih gradova sa ulicama, SCG Route sadrži 114 većih mesta u Srbiji i Crnoj Gori do nivoa ulica, Beograd do kućnog broja. Sva ova područja podrazumevaju upisana sva mesta na karti i kompletnu putnu mrežu. Lokalne karte se ažuriraju svaka dva-tri meseca potpuno besplatno! Ili skidanjem nove verzije sa interneta ili kod najbližeg Garmin dilera... uključujući i mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Mart 22, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan zainteresovan sam za kupovinu uredjaja,malo bih moli licnih iskustava u eksplataciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 23, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto nije imalo veze sa temom je obrisano. Covek prodaje navigacioni uredjaj. Slobodno ga pitajte sve sto vas zanima. Za ostalo, imate druge podforume... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Mart 23, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto nije imalo veze sa temom je obrisano. Covek prodaje navigacioni uredjaj. Slobodno ga pitajte sve sto vas zanima. Za ostalo, imate druge podforume... Slažem se 100%. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 293 Napisano Mart 23, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gosn Gaso jel' to onaj uredjaj koji nisi mogao da popravis u Bgd pa si ga sla o i ZG na popravku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano Mart 23, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta si hteo da kazes ovim pitanjem, ali NIJE taj uredjaj. Onaj problematican je zamenjen potpuno novim i taj novi Gasho prodaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Mart 23, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta si hteo da kazes ovim pitanjem, ali NIJE taj uredjaj. Onaj problematican je zamenjen potpuno novim i taj novi Gasho prodaje. Tako je. Uz pomoć NS i BG su mu ponovo otključane sve karte koje je imao potpuno legalno. U ZG je poslat stariji model (2620 čini mi se), a dobio je noviji. Inače za Garmin NE POSTOJI POPRAVKA već ZAMENA uređaja. U garantnom roku besplatna naravno. A van garantnog roka uz doplatu od 30-80% novog. Dakle, čak ako ga polomite na dva dela, vredeće bar 20% od cene novog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 293 Napisano Mart 23, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo opusteno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...