MZ 80 Napisano Januar 23, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Voli Mali Miha da petlja oko makine, miran ne sedi. A pivo?? Jes napravio novu turu piva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Očisti bre tu koroziju ispod sedišta, na šta to liči tako... Nisam ja neki ubica od pedanterije ali pretera ga baš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast ,,,, koliko si presao sa tim klipom...?? ;D ;D pojma nemam kod mene jedno 7 iljada al sam ga dobio od svakaka s rezernim delovima ;D i prezivio je jedno zaribavanje s raspadom lezaja na klipnjaci di sam ga poslje brusilicom obrađivao hehehe al iiso je dost dobro oko 135km /h max al ono reda radi sam ga promjenio jel ono znam da moze i bolje vuci a imo sam novi klip u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan radi li ti obrtomer,,,???? neradi pukla sajla neda mi se stavljat novu imam novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan Voli Mali Miha da petlja oko makine, miran ne sedi. A pivo?? Jes napravio novu turu piva? pivo nisam skoro kuhao jel ono zima je neide pivo vino se vise konzumira imam jos 30 ak lit staroga hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan Očisti bre tu koroziju ispod sedišta, na šta to liči tako... Nisam ja neki ubica od pedanterije ali pretera ga baš! ma to sam tek sad vidio kad sam skinuo plastike :o ma nece to istrunit to je flah to sam pojacavao sasiju svog kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi da poneses malo na skup za degustaciju ;D Skini tu rdju malo i predji bar nekom osnovnom bojom,steta da rdja tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan m akoga jebe to se nevidi ispod plastika aj ak budem dolazio nabavite neki veci lonac i plamenik pa odrzim predavanje i obuku kuhanja piva hehehhe ja cu ponesti sastojke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan m akoga jebe to se nevidi ispod plastika aj ak budem dolazio nabavite neki veci lonac i plamenik pa odrzim predavanje i obuku kuhanja piva hehehhe ja cu ponesti sastojke Dogovoreno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan oko detalja se jos dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vidim imas veliku bobinu,ako ti treba imam ja nekoliko mz-ovih,pa cu ti dati kad dodjes. Meni ide od 6V tesko je naci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam u mađi dve nove ni jedna ne radi ok jedan je je radila al je emzo jedva palio i nije mogao raditi al kad sam vratio ovi staru od stojadina radi super hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 24, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam u mađi dve nove ni jedna ne radi ok jedan je je radila al je emzo jedva palio i nije mogao raditi al kad sam vratio ovi staru od stojadina radi super hehehehe meni bila od fice... pa sam posle nasao 6 originalnih ali samo 1 radi... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Januar 26, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ev mlo novih slika jeb nisam ga ni slikao s koferima kad sam mu podigao prednji karaj hehe bit imat ce fleksa i laker posla hehehehhee dobro da su ovi oklopi plasticni pa nemogu hrđat hehehhehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan A taj desni kofer ce bude mastan od dole od auspuha :D ako negde nesto zakoci moces da podmazes ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Januar 26, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan bude garav kooo ,,, hehehehhe samo sad je malo opran hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 1, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan da li bi smio ofarbati cilindar ? da li bi bilo smanjeno hlađenje cilindra? naravno temperaturnom bojom! sad cu ofarbat u crno ove vanjske deklove na masini pa ono ljepse bi izgledalo i da je cilindar crn tj vidio sam na nekim slikama da emze imaju crni cilindar. (a i manje ce se vidit ulje po masini ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan e ovo i mene zanima. i ja bi isto farbo cilindar. samo je malo problem da se cilindar ocisti za farbanje i da se ravnomjerno nanese boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 1, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan uzmes kantu boje i umocis masinu tj cilindar u kantu hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ofarbao cilindar u vatrostalnoj crnoj boji i za ovih 4000 km nisam primetio da mu nesto fali! Sto se ciscenja tice ocistio celicnom cetkom, smirglom i jos koje-kakvim alatima ono sto sam mogao da dohvatim i to je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 1, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ovako deklovi se se krenuli farbati desni je gotov View My Video a ljevi ce pricekat sutra zavrsni crni sloj View My Video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 1, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je crno skoro pa se nista ne vidi u mraku! Pa onda ucrni ceo motor i kofere, sve CRNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 1, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan da bude garavi emzo heheh jeb kad mi fotic rikno pa se zaj sa kamerom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 2, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ev i uaspuh je gotov View My Video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Miha, kojom farbom si farbao masinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...