Kobaja 269 Napisano Jul 31, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Jel to na šljunkari? ako jeste bio sam pre neki dan.. jako lepo mesto za razne aktivnosti da bas tu je na sljunkari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 31, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E pa možda se i vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 31, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od najboljih skupova, ako ne i najbolji, nikako ne propustiti. Od prvog skupa je organizacija na nivou. Najludje je bilo kada je jedne godine pala kisa. Nikada se po kisi nisam bolje proveo. Okacite neku sliku sa predhodnih skupova, zbog ljudi koji nisu bili. Najgore je bilo proslo godine kad uletese ludaci iz smedereva(ulicni borci) sa narodnjacima i petardama.Terorisali su narod sve do neko doba noci. Ja pokusao da razgovaram sa njima na sta su drsko odgovorili i skoro da su skocili na mene.Ali nasle se baje i za njih popili su batine od dvojice lokalaca da je samo pucalo.Sto su trazli to su i dobili Nadaam se da ce organizator povesti racuna da se ovakve stvari vise ne ponove Dakle ima i gorih stvari od kise a slike???? evo nekih slikica,mrzi me da sve kacim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 31, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan I da, ponesite opremu a kupanje , najavljuju lepo vreme možemo mi i bez opreme da se kupamo Ruzu za predsjednika drzave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Jul 31, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slicica od prosle god, kako ce biti ove to ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecko 15 Napisano Jul 31, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kobaja i Psycho za slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Da li iz Beograda na Grocku Smederevo pa Kovin ili Pančevo Bavanište Kovin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
phantom85 3 Napisano Avgust 1, 2013 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan I aj ako moze neka satnica otprilike, ima li defilea i koji dan koja grupa svira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8422 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Da li iz Beograda na Grocku Smederevo pa Kovin ili Pančevo Bavanište Kovin? Bolja varijanta preko Pančeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Avgust 1, 2013 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Komsije vidimo se jos sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Dobra lokacija i atmosfera, plus za domacine.Poseban pozdrav za Gujsona,a on zna zasto!Ako se organizujem vimo se!pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecko 15 Napisano Avgust 1, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Satnica, subota : Docek od jutra 15h rucak 17h defile igre po povratku sa defilea 20h koncert: Blues Delivers Enjoy Sarma Osvajaci Bite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Avgust 2, 2013 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Mi ćemo banuti na neki satić u subotu po podne, drage komšije. Rado bismo ostale duže da nije i kod nas u Banatskom Novom Selu žurka istovremeno. Dakle, izvolite i vi kod nas ako možete da odvojite malo vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 2, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od najboljih skupova, ako ne i najbolji, nikako ne propustiti. Od prvog skupa je organizacija na nivou. Najludje je bilo kada je jedne godine pala kisa. Nikada se po kisi nisam bolje proveo. Okacite neku sliku sa predhodnih skupova, zbog ljudi koji nisu bili. Najgore je bilo proslo godine kad uletese ludaci iz smedereva(ulicni borci) sa narodnjacima i petardama.Terorisali su narod sve do neko doba noci. Ja pokusao da razgovaram sa njima na sta su drsko odgovorili i skoro da su skocili na mene.Ali nasle se baje i za njih popili su batine od dvojice lokalaca da je samo pucalo.Sto su trazli to su i dobili Nadaam se da ce organizator povesti racuna da se ovakve stvari vise ne ponove Dakle ima i gorih stvari od kise a slike???? evo nekih slikica,mrzi me da sve kacim. Protuvo...Je`l dolazis u Kovin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 2, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa se okuplja od popodne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 3, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ЈА чуо да су неки отишли тамо још у четвртак, још се нису вратили.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Avgust 3, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Kako beše do Kovina, jel samo skreneš ili ...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Avgust 3, 2013 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, dodjes u Kovin i onda skrenes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Avgust 5, 2013 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek najludji provod kao i svake godine, veliko hvala domacinima na gostoprimstvu i sjajnom druzenju. Gulas odlican a prasici prste da polizes. Vidimo se i sledece godine! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Avgust 5, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Uh... šta reći sem da smo došli još u četvrtak i vratili tek danas sa skupa. Mesto za skup fenomenalno odmah uz jezero koje je dušu dalo za kupanje. Domaćini odlični a izbor muzike ove godine je totalno ludilo. Ko nije bio može samo da se kaje i da sledeće godine odvoji vreme i za ovaj skup. Svaka čast Pecku, Aci i ostalim članovima MK Margum na odličnoj organizaciji! Vidimo se sledeće godine drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 5, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Tek veceras dosli iz Kovina.Pustili nas,nisu nas zadrzali u ustanovi Proveli se do 00.Jagnje,pragnje,pa prase,pa jare pa...tu negde i gulas.Jezero kao banja za kupanje.Pecko,Aca i ekipa Iz MK Margum domacini kakvih nema,uvek pri ruci "jel nesto fali?".Ma nema da fali Svaka vam cast,vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Avgust 6, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja iz Kovina isao u Pozarevac na usivanje i vratio se na svirku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 6, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ja iz Kovina isao u Pozarevac na usivanje i vratio se na svirku Jel brada?Pa tebi bio rodjendan ako sam dobro video posle 00h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Avgust 6, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja iz Kovina isao u Pozarevac na usivanje i vratio se na svirku Jel brada?Pa tebi bio rodjendan ako sam dobro video posle 00h Jeste ja sam bio taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...