Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha fz6r

Recommended Posts

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ6R '09

Motor bez ogrebotine, 15 000 presao, nove gume(Dunlop Roadsmart II ), Motul 300v, registrovan godinu dana. Uz motor ide originalni Yamaha top case. Motor je na mom imenu. Cena 4700 eura. 060/130-63-83

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Ovo je znaci amerikanac?

U Evropi se prodaje kao XJ, a ovaj model sa oklopom bi bila nova "Diversion". Mogao bi i to da dodas u naslovu oglasa.

• Podržavam 2

• U prolazu, 64 postova

Pa i nije da mi nije legao, zaista dosta se lako vozi, nesto sam uvrteo da uzmem sebi Apria Shiver 750, ili da steqkam jos malo za FZ8..

• U prolazu, 64 postova

Lepo i kosta, kupio ga moj komsa, prodao je njegov s2, bas hvali osmicu... Mada imam zelju malo da probam i nekog Italijana, to nikad nisam probao...

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50

Ja sam pre neki dan poceo da razmiljam o promeni motora. Nakon ture koju sam napravio za vikend sam resio da definitivno batalim R i da sednem na nesto udobnije. Pa onda posle par dana voznje po lokalu, opet dvoumljenje... :)

I tako gledajuci po oglasima sta bih mogao da kupim, video sam i tvoj motor. Izgleda odlicno, nema sta. Lepa sprava skroz.

Ako se pomirim sa tim da prodam Hondu, javicu ti se. Nisam je jos nigde uglasio jer mi se ne prodaje samo zbog dve duze ture godisnje. Muci me to sto ne mogu devojku da povedem, nemam gde stvari da stavim itd. Ovo stvarno deluje primamljivo.

• Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50

Tebi se ocigledno svaki moj motor svidi... :D Nudio si mi Alfu za SV650 :)

Znam da sam ti nudio. :) Secam se. Zakucao sam bio za SV-a da kupim u to vreme, pa me odgovorio jedan drugar od njega.

A ne svidi mi se svaki, u to budi siguran. :)

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

Ja sam pre neki dan poceo da razmiljam o promeni motora. Nakon ture koju sam napravio za vikend sam resio da definitivno batalim R i da sednem na nesto udobnije. Pa onda posle par dana voznje po lokalu, opet dvoumljenje... :)

I tako gledajuci po oglasima sta bih mogao da kupim, video sam i tvoj motor. Izgleda odlicno, nema sta. Lepa sprava skroz.

Ako se pomirim sa tim da prodam Hondu, javicu ti se. Nisam je jos nigde uglasio jer mi se ne prodaje samo zbog dve duze ture godisnje. Muci me to sto ne mogu devojku da povedem, nemam gde stvari da stavim itd. Ovo stvarno deluje primamljivo.

ma ti si chovek lud, menjao bi ih svako mesec dana :D

SV650 sam vozio pre 10ak dana i taj polozhaj mi je tako neprirodan, pritom mi se i motor ponasha previshe kruto, morash ga siliti.. drugar kupio 2003-4 godishte pa sam probao.. ono shto mi se svidja je zvuk i injection :)

pritom motorche bash momachki chupa iz niskih al nije zhivahan preko 6000rpm.

a shto se tiche motora u oglasu, bale su mi poshle, generalno ja volim samo crnu boju na motoru, al ovaj motor je prelep. za moj dzhep nazhalost trenutno preskup...

srechno sa prodajom! :zdravo:

Ja vidim samo jednu! :)

'Ajde, 'ajde, nemoj da nam pravis zazubice! :D Videli smo da je lep. 1ooo.gif

• Svrati ponekad, 445 postova
  • Motocikl: NC750X

Vidjao sam ovaj motor po Surcinu, cesto kod pumpe i kod perionice ka gradu s leve strane. U prolazu stvarno izgleda lepo i ocuvano. Srecno sa prodajom! :takoje:

• U prolazu, 64 postova

Ja ne volim da hvalim svog konja i veoma sam težak kao kupac, ko prvi dodje sa parama i otera kod majstora kupuje ga.Ovih dana ga castim xenonm kod čika Arakisa.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja