ivan88 855 Napisano Jul 15, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, Molim za pomoc postajem ocajan. Problem je kada padne kisa i putevi su puni vode nakon par minuta prestane da odgovara na gas pa se trgne pa opet prestane daje samo jako dubok zvuk i ugasi se uz jedan pucanj iz auspuha svaki put i to je to. Probao sam da zastitim kapicu svecice sa folijom da slucajno tamo ne ulazi voda ali sam prosao preko prve bare i sve se ponovilo. Nece ni da upali samo vergla pa sam ga uspeo upaliti na gurku i onda ga turiram dok stoji minut dva i nastavi da radi redovno. Nakon toga ako nastavim da vozim posle prve bare problem se ponavlja. Nemam prednji blatobran i oplate levo i desno da cuvaju masinu jer sam imao nesrecu pre malo jace od mesec dana gde me je jedan deda oborio i cekam da osiguranje iplati pare pa da majstor ugradi nove plastike. Sta da radim? Da li je problem u struji ili voda udje u karburator? Direktno prska napred na hladnjak jer nemam prednji blatobran. Hvala na pomoci ovo mi je jako velik problem a inace motor lepo radi. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 15, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan bem li ga, meni liči na problem sa strujom. ako si dokon probaj da presvučeš, kabal od svećice, nekim crevom il tako nešto. il da zameniš sam kabal. ne znam da li možda imaš onu metalnu oplatu oko kape, pa da tu negde probija, kad je povećana vlažnost. il da vežeš stroboskop i voziš sa njim i pratiš šta se dešava kad zeza. ovo zadnje je zezencija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 15, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Kapa mi se cini da je od neke plastike, crne boje. Probacu da zastitim ceo kabl i kapu ako je to problem. Hvala Lug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 15, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A da nabavis blatobran? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 15, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan 1373926394[/url]' post='1523796']A da nabavis blatobran? Ma zamajavaju me ovi iz osiguranja vec mesec dana..danas je napokon sredjena sva papirologija i maximalni rok za isplatu je 8 dana..delovi su svi novi naruceni i stoje u Novom Sadu nece da ih isporuce u Suboticu dok se ne izvrsi puna uplata koja je oko 127 hiljada dinara za prednji blatobran i oplate leve i desne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 15, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavi nesto sto ce da zastiti bombinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 16, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ima kondenzatorsko paljenje, ne znam da li onda motor ima bombinu da jos podigne napon? Pogledacu. Hvala na svim odgovorima koji su mi pomogli da se definitivno fokusiram na struju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Jul 16, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Ima bobinu sigurno! Problem ti je sa kablom-kapicom, nikakva folija ne dolazi u obzir. Mozes to sve dobro namastiti, najbolje tovatnom masti, samo ne grafitnom, provodnik je. Ovo mozes i preventivno odraditi i kad budes namestio plastike. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 17, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan 1373998857[/url]' post='1524123']Ima bobinu sigurno! Problem ti je sa kablom-kapicom, nikakva folija ne dolazi u obzir. Mozes to sve dobro namastiti, najbolje tovatnom masti, samo ne grafitnom, provodnik je. Ovo mozes i preventivno odraditi i kad budes namestio plastike. Pozz Vidis ovoga se nikad ne bih setio. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 20, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan 1373998857[/url]' post='1524123']Ima bobinu sigurno! Problem ti je sa kablom-kapicom, nikakva folija ne dolazi u obzir. Mozes to sve dobro namastiti, najbolje tovatnom masti, samo ne grafitnom, provodnik je. Ovo mozes i preventivno odraditi i kad budes namestio plastike. Pozz Mislim da je pomoglo jer se gasio i kad cisterne peru put pa bude vlazan asfalt a sada kako sam stavio tavate u kapicu ne gasi se. Stizu mi plastike sreda ili cetvrtak napokon pa ce i blatobran da radi posao. Cekam pljusak da vidim rezultat hvala jos jednom svima na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 20, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Tovatnu mast U kapu? Možda spolja NA kapu... A unutra naprskaj malkice WD-a i miran si skoro celu sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 21, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam unutra pa je to procurelo i napolje kad sam je stavio na svecicu sve je lepo leglo prstom sam odstranio visak..mislim da nema nikakvih problema eventualno kod menjanja svecice ce biti prljave ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...