Brax 0 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Husqvarna sm 125 s Prijavi odgovor kao problematičan Uradio sam generalnu na husqvarnu posle toga je radila kao sat...Potrosnja je bila malo veca i stavili smo manju diznu, posle 2km je klip zablokirao.(od trenutka kad je stavljena manja dizna) Kad smo je rasklopili steta nije bila samo je karika prilepljena na klip, to smo sredili i rekli su mi da ce ici kao i pre. Bojim se da ga vozim na visokim obrtajima sad (haha) Vracena je stara dizna i dobija dovoljno goriva. Da li ce stvarno biti kao i pre ili nece...Ohrabrite me malo. (U*ro sam se kad je zablokirao). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jul 15, 2013 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zablokirao je zbog manjka goriva a samim tim i ulja. Visak vazduha i kiseonika dovodi do toga da temperature bude veca. Sa vecom diznom bi trebalo da bude OK! Ako naravno nije nesto drugo uzrok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brax 0 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Husqvarna sm 125 s Prijavi odgovor kao problematičan Vracena je dizna koja je bila i ranije i sa kojom je isao najbolje... Hvala na brzom odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
irdin007 0 Napisano Avgust 4, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan mozeli mi neko reci dali na aprilia sr 50 ditech moze neki sportski auspuh zx,techigas i slicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...