Dulence 96 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uzet 06.2012 u Telenoru. Nakon par meseci crkava zvucnik, odnosim u Telenor ali mi ponistavaju garanciju jer sam na svoju ruku azurirao Android na 4.0.3. Odnosim ga u servis, servis obijaju i kradu mi telefon (sve prijavljeno u sup-u). Servis daje drugi telefon i zato imam kutiju ali ne od njega. Funkcionalno 100% ispravan, na displeju je folija koja ima ogrebotina (takvog su mi ga dali), ostatak maske odlican. Nek admin obrise prvobitnu temu koju sam postavio za isti oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog rezolucije slika..tek sam sad primetio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 15, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da bese oko 80e u prvom oglasu,ako gresim nek me ispravi Dulence . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jao da...80 eur..pazario drugi,bas preko foruma,pa da prodam ovaj.Tel je 062 85 34 067 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jul 16, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok..neka ih..mogao sam odmah da uploadujem manje ali sam zaboravio da su ovolike..hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jul 20, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...