drag 6 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Trazim tourer enduro do 4000 evra i od 900ccm. Kao Vstrom, Varadero, Klv, Gs itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas3333835/honda_varadero/ Licno moj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Odakle kupjen? Koliko kljuc ima? Da li dolazis na susret u Adu? Mogao bi, da pogledam licno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen u Solunu za mene licno,veruj mi dugo sam birao sta cu da kupim,ali ga moram prodati jer uskoro ostajem bez vozacke dozvole na duze vreme.Stanje je vise nego odlicno,sve sto moze od opreme je na njemu,registrovan do kraja godine...ama bas nikakva ulaganja u njega nemas. Na zalost necu moci da dodjem na moto skup u Adu zbog obaveza na poslu...a tako bih rado dosao,pogotovo sto sam cuo da svira Bajaga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kljuc ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan kljuc. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jul 15, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Dva Varadera ...karburatori i ubrizgavanje, koferi. .Nije ti daleko i vredi videti. Aleksandar 064/286-3598. Oba su u ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 16, 2013 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Odakle kupjen? Koliko kljuc ima? Da li dolazis na susret u Adu? Mogao bi, da pogledam licno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jul 16, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Oba su iz CH . Za detalje zvati vlasnika ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Jul 16, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah,neko nas ovde zeza :-) ma napravicemo taj drugi kJuc :-) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 17, 2013 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Nije to zezanje. Sigurno znas i ti, zasto trazim vise kljuc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duke021 9 Napisano Jul 23, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/polovni-motori/yamaha-tdm-900-oglas-69540/ Odlican motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nevoljica 98 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1250gsa Prijavi odgovor kao problematičan Trazim tourer enduro do 4000 evra i od 900ccm. Kao Vstrom, Varadero, Klv, Gs itd... Pozdrav, Prodajem vrhunskog V Stroma 1000... ima dva ključa od motora i po minimum 2 ključa od svakog kofera: evo ti link: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/94704-suzuki-dl-1000-v-strom-2008/ Nešto je veća cena od tvoje planirane ali reko' da ponudim nikad se ne zna jer u mojoj ceni ima i abnormalno mnogo opreme... više ljudi sa foruma, kao i iz Beograda, Čačka i Kraljeva ti mogu dati insight o mom motoru... Pozdrav, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6647 Napisano Jul 23, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Nije to zezanje. Sigurno znas i ti, zasto trazim vise kljuc. Evo, ja ne znam a baš me interesuje. U čemu je fora, ključ pa ključ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 23, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Kljuc vs Pecat? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da se nasmejem :-) ali ne zelim da miniram oglas,puno srece u potrazi za lju tom zveri ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Trazim tourer enduro do 4000 evra i od 900ccm. Kao Vstrom, Varadero, Klv, Gs itd... Pozdrav, Prodajem vrhunskog V Stroma 1000... ima dva ključa od motora i po minimum 2 ključa od svakog kofera: evo ti link: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/94704-suzuki-dl-1000-v-strom-2008/ Nešto je veća cena od tvoje planirane ali reko' da ponudim nikad se ne zna jer u mojoj ceni ima i abnormalno mnogo opreme... više ljudi sa foruma, kao i iz Beograda, Čačka i Kraljeva ti mogu dati insight o mom motoru... Pozdrav, Zdravo! Vec video sam masinu, i ovo mi svida najvise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/polovni-motori/yamaha-tdm-900-oglas-69540/ Odlican motor. TDM vec imao sam. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2961 Napisano Jul 24, 2013 Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ali TDM mAshina tri kljuc ima...! Sorry 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1725 Napisano Jul 30, 2013 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Dva Varadera ...karburatori i ubrizgavanje, koferi. .Nije ti daleko i vredi videti. Aleksandar 064/286-3598. Oba su u ceni. A jel to daleko od susret u Adu? I koliko kJuc ima ta dva Varadera? Samo jedan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...