Fich 1 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Mz150. kupio sam ga pre neki dan, a slabo se razumem u motore pa sam dosao ovde sa namerom da mi pomognete ako ikako budete mogli. Imam starog MZ-a iz 1973 godine i nije u bas sjajnom stanju, ali hocu to da promenim i da mi pomognete. zanima me gde bih mogao da kupim delove za njega i ko ima kakva iskustva sa njim. svi saveti su dobro došli. Postavicu slike sutra kada ga uslikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 15, 2013 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao... na pravom si mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 15, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 15, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao pod jedan a pos dva, ne budi lenj, prošetaj malo po forumu i sve što te interesuje ima, baš ako nešto zapne tu smo da pomognemo. Kamo fotke od tvog ljubimca??Ovo je tema u kojoj bi trebao da nam ga pokažeš. Normalno, ako misliš biti pravi MZ-jaš a ako si samo prolaznik,brat Gugl će ti dati sve informacije. Ako kaniš pobjediti, nesjmeš izgubiti! ( staro MZ-ejaško geslo.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fich 1 Napisano Jul 16, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slikao sam motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fich 1 Napisano Jul 16, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam novu kožu na sedištu. Nije loše sobzirom da smo drugar i ja radili u 5 ujutru a i bio nam je prvi put da radimo Hoću da uzmem štop svetlo, far okrugli i tako neke sitnice i ja mislim da će dosta lepše izgledati sa tim. Posle toga auspuh i tako neke sitnice pa na farbanje. Svaki komentar je dobro došao šta da uradim da lepše ide i da lepše izgleda. Svaki komentar je dobro došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...